KOKOŠKOVU DRAGO ZBOG POBEDE: Važno je da smo dobili, bila je psihološki teška utakmica
Foto: Starsport

presudio poslednji deo meča

KOKOŠKOVU DRAGO ZBOG POBEDE: Važno je da smo dobili, bila je psihološki teška utakmica

Srbiju već u sredu očekuje novi susret u okviru kvalifikacionog turnira i to protiv Filipina

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Dominikansku Republiku sa 94:76 u prvom meču kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju, a selektor Igor Kokoškov posle trijumfa je izjavio:

- Morali smo da se izjednačimo sa njihovom brzinom i to nismo uradili u prvom poluvremenu. Znali smo da će odbrana jedan na jedan biti glavna stvar. Nismo bili dovoljno disciplinovani, ali možemo da budemo zadovoljni finalnim rezultatom. Nije lako igrati na ovakvom nivou. Ključna je bila poslednja četvrtina. Nije bilo lepo uopšte. Bilo je grešaka, znali smo da će ih biti, ali važno je da smo dobili. Bila je psihološki teška utakmica, igrali smo kod kuće, a protivnik energičan. Igrali su kao što sam i očekivao i drago mi je da smo pobedili.

Boban Marjanović bio je najefikasniji igrač utakmice. On je susret protiv Dominikanske republike završio sa 18 poena uz 10 skokova.

- Igrali smo dobro, nije bila laka utakmica, protivnik je odigrao dobro, ali smo dobili tako što smo pokazali kvalitet. Možemo da igramo mnogo bolje posebno u odnosu na početak utakmice. Svako ko je došao na turnir, svi žele da odu na Olimpijske igre, svi se bore za to mesto. Ponosan sam na svoj tim jer nismo odustajali. Nećemo ni u narednim utakmicama. Nismo imali mnogo vremena da se spremimo, ali sada već sve izgledamo bolje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.