NIJE NI U PRVE 3 NBA PETORKE, ALI ZA NJEGA JE NAJBOLJI NA SVETU: Janis impresioniran asom Netsa, zaboravio JOKIĆA!
Foto: Printscreen/Youtube/MLG Highlights

nba

NIJE NI U PRVE 3 NBA PETORKE, ALI ZA NJEGA JE NAJBOLJI NA SVETU: Janis impresioniran asom Netsa, zaboravio JOKIĆA!

Sinoćnom partijom Djurant je definitivno potvrdio da su ga nepravedno zapostavili

Objavljeno:

Prethodne noći izabrane su tri najbolje petorke NBA lige za aktuelnu sezonu. Ni u jednoj od njih nije zvezda Bruklina Kevin Djurant.

Nekoliko sati kasnije pokazao je koliko su neoprostivu grešku tamošnji sportski novinari i voditelji napravili.

Netsi su gubili 16 razlike an poluvremenu od Milvokija, osam na početku četvrte deonice, ali su na kraju pobedili 114:108 i stekli prednost 3-2 u seriji, a apsolutno najzaslužniji bio je Djurant.

Odigrao je svih 48 minuta (prvi od Lebrona Džejmsa u finalu Istoka 2018.) i za to vreme postigao neverovatan tripl-dabl: 49 poena, 17 skokova i 10 asistencija. Uz to je imao i tri ukradene lopte i dve blokade.

Sa druige strane, odličan je bio i Janis Adetokumbo, ali ga je Djurantova partija potpuno zasenila. Dvostruki uzastopni MVP (2019. i 2020.) je prvi izabran u najbolju petorku ove sezone, a sinoć je ubacio 34 poena i 12 skokova.

Ipak, posle meča je priznao da njegov tim prosto nije mogao da zaustavi "Kej-Dija" koga je nazvao jednim od najvećih igrača svih vremena, a definitivno "najboljim na svetu u ovom trenutku".

- Očigledno, on je jedan od najboljih u ovoj igri. Ne znam, čoveče. Teško je, baš teško. On je najbolji igrač na svetu trenutno i moramo da ga čuvamo timski - poručio je Grk.

Adetokumbo je očito jewdan od onih kojima statistika ne znači mnogo, pa ni ubedljiva pobeda Nikole Jokića u izboru za ovosezonskog MVP-ja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.