ORLOVI TRENIRAJU PUNOM PAROM! Srpski košarkaši se pripremaju za iskušenja koja ih očekuju za desetak dana! (VIDEO)
Foto: Starsport©

dobro ide

ORLOVI TRENIRAJU PUNOM PAROM! Srpski košarkaši se pripremaju za iskušenja koja ih očekuju za desetak dana! (VIDEO)

Kvalifikacije za Olimpijske igre su na programu od 29. juna do 4. jula

Objavljeno:

Konačno se lakše diše na treninzima Srbije. Okupljanje je počelo sa sedmoricom košarkaša, u međuvremenu je zbog povrede otpao Miroslav Raduljica, ali novi kadrovi s treninga Orlova ohrabruju.

Naime, video snimci koje je podelio Košarkaški savez Srbije pokazuju da Igor Kokoškov na raspolaganju ima kapitena Miloša Teodosića i doskorašnjeg centra Dalasa Bobana Marjanovića. Od samog početka sa timom je Nemanja Bjelica koji je uprkos statusu s NBA ugovorom koji je istekao s eliminacijom Majamija iz plej-ofa, odlučio da stavi nacionalni tim ispred svega.

Podsetimo, Teodosić je u subotu osvojio titulu šampiona Italije sa Virtusom i odmah je rešio da se priključi ekipi, dok je Boban Marjanović kojije prošle sedmice potvrdio da sigurno dolazi na pripreme iako je i njemu istekao NBA ugovor.

Treninzima su se priključili i finalisti Superlige Srbije, odnosno košarkaši Crvene zvezde Ognjen Dobrić, Branko Lazić i Dejan Davidovac, te Dragan Milosavljević iz Mege. Filip Petrušev i Danilo Anđušić koji su od danas s ekipom, ali počeće s treninzima u sredu. Očekuju se dolasci Vanje Marinkovića, Nikole Kalinića, Vladimira Lučića... S povredama se muče Marko Gudurić i Ognjen Jaramaz.

Srbija od 18. do 20. juna igra pripremni turnir Akropolis kup u Atini protiv Grčke, Meksika i Portorika, dok je 23. juna gost Beograda Meksiko. Kvalifikacije za Olimpijske igre su na programu od 29. juna do 4. jula.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.