PARTIZAN IZNEO FOTO-DOKAZE: Dali smo Rakićeviću 10.000 evra, na arbitraži ga je zastupao član uprave Zvezde! (FOTO)
Foto: kkcrvenazvezda.rs

DRUGA STRANA PRIČE

PARTIZAN IZNEO FOTO-DOKAZE: Dali smo Rakićeviću 10.000 evra, na arbitraži ga je zastupao član uprave Zvezde! (FOTO)

Saopštenje KK Partizan prenosimo u celosti
Objavljeno: 14:55h

Nastavlja se priča oko slučaja Petar Rakićević.

Nakon što je bivši košarkaš Metalca iz Valjeva potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, košarkaški klub Partizan izneo je dokaze da je perspektivni igrač imao potpisan predugovor sa crno-belima, o čemu je pisala i redakcija Espresa.

Novi momenti u slučaju Rakićević, sada se očekuje reakcija Partizana! (VIDEO)

Saopštenje KK Partizan prenosimo u celosti!

Žestok odgovor Zvezde Partizanu: Igrač se ne dovodi tajnim dogovorima, nego plaćanjem obeštećenja!

KK Partizan NIS potvrđuje da je u proleće 2016. godine iskazao interesovanje za usluge košarkaša Petra Rakićevića, tada igrača KK Metalac iz Valjeva. Prvi kontakt je uspostavljen nakon što su se Partizanu obratili menadžer Miodrag Radović i sam Petar Rakićević, ponudivši saradnju od sezone 2016/17.

Nakon konsultacija unutar kluba, dogovoren je i održan sastanak 11.04.2016. godine na kom je postignuta saglasnost o budućoj saradnji, uključujući i iznos naknade za angažovanje igrača, kao i dodatne nagrade za ostvarene uspehe. Istovremeno, igraču Petru Rakićeviću je isplaćen avans u iznosu od 10.000 evra za šta je on potpisao priznanicu. Navedeni iznos, predstavljao je prvu ratu budućeg ugovora za angažovanje igrača u sezoni 2016/17. (Kompletan nacrt ugovora se nalazi niže u tekstu)

foto: partizan.rs

Potpisao SNS olovkom u kantini, g***o jedno! Grobari ogorčeni zbog novog Zvezdinog pojačanja, Delije podeljene! (FOTO)

Nekoliko dana posle sastanka, KK Partizan NIS je od menadžera Miodraga Radovića primio nacrt ugovora u kojem su se pojedine odredbe razlikovale od prethodno postignutog dogovora. U poslatom nacrtu, zastupnik Miodrag Radović je zahtevao da prilikom narednog transfera Petra Rakićevića (Iz Partizana u treći klub) njemu pripadne 20% od iznosa koji bi Partizan dobio kao obeštećenje, tvrdeći da je On takav dogovor postigao sa KK Metalac. Istovremeno, KK Partizan NIS podseća da su prema postignutom dogovoru, Miodrag Radović i košarkaš, Petar Rakićević preuzeli obavezu da na arbitraži obezbede raskid ugovora igrača Rakićevića sa KK Metalac, jer je u tom trenutku, usled kašnjenja ugovorenih nadoknada za angažovanje igrača, već uveliko bilo uslova za tako nešto.

foto: partizan.rs

Partizan uzvraća udarac: Crno-beli tuže najveće Zvezdino pojačanje! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.