TO, SRBINE! Bobi potvrdio - sa reprezentacijom napada PLASMAN NA OLIMPIJSKE IGRE
Foto: Profimedia

idemo!

TO, SRBINE! Bobi potvrdio - sa reprezentacijom napada PLASMAN NA OLIMPIJSKE IGRE

Pod znakom pitanja su bili nastupi trojice košarkaša iz NBA lige, zbog obaveza tokom plej-ofa

Objavljeno:

Dobra vest stiže iz Teksasa. Boban Marjanović je potvrdio da će braniti boje reprezentacije Srbije tokom kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, koji se održava u Beogradu.

Centar Dalas Maveriksa, koji je u finišu prve runde plej-ofa imao veliku ulogu u ekipi Rika Karlajla, ne planira da uzima odmor, jer ga očekuju obaveze u državnom timu.

"Za nekih nedelju dana započinjemo pripreme sa nacionalnim timom. Tu negde, nisam baš tačno gledao datume, ali okupljamo se svi... Treba da se kvalifikujemo za Olimpijske igre", izjavio je srpski košarkaš.

Pod znakom pitanja su bili nastupi trojice košarkaša iz NBA lige, zbog obaveza tokom plej-ofa. Marjanovićev Dalas je završio sezonu posle sjajne borbe u duelu sa LA Klipersima (sedam utakmica), dok su Bogdan Bogdanović sa Atlanta Hoksima i Nikola Jokić sa Denver Nagetsima tek otpočeli polufinalne serije.

Selektor Igor Kokoškov je nedavno objavio spisak igrača na koje računa za Olimpijski kvalifikacioni turnir, a na njemu se našlo 25 imena. Među reprezentativcima na startu kvalifikacija bi trebalo da se nađe i Nemanja Bjelica, koji će ostati veran reprezentaciji, uprkos činjenici da ovog leta ostaje bez kluba. Statusi Alena Smailagića (Golden Stejt) i Alekseja Pokuševskog (Oklahoma) zavisiće isključivo od njihovih timova.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.