DOBRA PARTIJA BOBIJA NEDOVOLJNA ZA POBEDU PROTIV KLIPERSA! Novi poraz Lejkersa uz povredu Dejvisa (VIDEO)
Foto: Profimedia

nba plej of

DOBRA PARTIJA BOBIJA NEDOVOLJNA ZA POBEDU PROTIV KLIPERSA! Novi poraz Lejkersa uz povredu Dejvisa (VIDEO)

Odigrane su četiri utakmice

Objavljeno:

U noći između nedelje u ponedeljka odigrane su tri utakmice plej ofa NBA lige.

Finiks Sansi su savladali Los Anđeles Lejkerse 100:92 koji su ostali bez pomoći Entoni Dejvisa koji se tokom utakmice povredio, tako da se posle tog šoka nisu uspeli da se oporave i pretpeli su drugi poraz u ovoj seriji.

Najbolji kod ekipe iz Finiksa je bio Kris Pol sa 18 poena i devet asistencija, Devin Buker je upisao 17 uz sedam skokova, a isto toliko poena je imao i Džo Krauder, dabl-dabl učinak je zabeležio Diandre Ejton koji je na svoj konto dodao 14 poena i 17 skokova. Kod poraženih Lejkersa, Lebron je imao 25 poena i 12 skokov, Gasol 12 poena, a Kuzma 11.

Sledeća utakmica je na programu drugog juna, a domaćin će biti ekipa Finiksa.

Bruklin Netsi su na pobedu od plasmana u polufinale istočne konferencije jer su u Bostonu savladali Seltikse sa 141:126, i tako opravdali ulogu favorita u ovoj seriji, pogotovo jer je Boston oslabljen.

U redovima ekipe koju sa klupe predvodi Stiv Neš, najviše se istakao Kevin Durent sa 42 poena, Kajri Irving je upisao 39 poena uz 11 skokova, a Džejms Harden je imao učinak od 23 poena i 18 asistencija. Kod Bostona je najviše poena postigao Džejson Tejtum čak 40, ali to nije bilo dovoljno da se pobedi, Furnije je imao 16, Markus Smart isto toliko.

Prvu meč loptu Bruklin će imati za tri dana kada će na svom terenu probati da izbori prolaz dalje.

A sve uzbudljivije utakmice gledamo u seriji između Los Anđeles Klipersa i Dalas Maveriksa, gde su domaći sada istom merom uzvratili ekipi iz Kalifornije dobivši obe utakmice u gostima. Tako da sada posle čeitiri utakmice imamo sve pobede gostiju.

Ekipi Tajrona Lua su na terenu predvodili Kavaj Lenard sa 29 poena i deset skokova, Pol Džordž je upisao 20 poena, a Redži Džekson je imao 15 poena. U redovima Dalasa Luka Dončić je bio skroman sa samo 19 poena, Kristaps Porzingis je zabeležio 18 poena, dok je Srpksi centar Boban Marjanović upisao 12 poena i šest skokova.

Utakmica broj pet se igra trećeg juna.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.