U budućnosti će biti drugačije: Aleksandar Džikić progovorio o slučaju Rakićević! (VIDEO)
Foto: Beta

primer na kojem se uči

U budućnosti će biti drugačije: Aleksandar Džikić progovorio o slučaju Rakićević! (VIDEO)

Trener crno-belih pričao o predstojećem meču, kao i o transferu koji je uzburkao sportsku javnost i dodao da će se posle svega drugačije ponašati u budućnosti
Objavljeno: 11:30h

Trener Partizana nije mogao da kaže ništa o eventualnim pojačanjima.

- Tim je takakv kakav je za sada. Zna se odavno šta u regionu diktira sastave timova, nemoj da se igramo. Ne znam koliko godina unazad nijedan šampionski tim nije uspeo da sačuva okosnicu za narednu sezonu. Dakle, vrlo je jasno šta određuje sastave - rekao je on.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Džikić je sada imao prvi sastanak sa novinarima od početka sezone, ali nije mogao da govori o rezultatskim ciljevima i ambicijama.

- Ne zaista, ne mogu da govorim o ciljevima. Dugačka je sezona, videćemo kako će da se to odrazi na sastav. Ne bih se ja upuštao u predviđanja sada, mislim da je to neozbiljno. 'Furamo' priču od prošle sezone, prva sledeća utakmica je najvažnija - rekao je Džikić.

Potpisao SNS olovkom u kantini, g***o jedno! Grobari ogorčeni zbog novog Zvezdinog pojačanja, Delije podeljene! (FOTO)

On je kazao da Branislav Ratkovica nije potpuno spreman, jer je u Skoplju dobio još jedan udarac, ali da je odlučio da igra jer je takmičar. Novinari su trenera pitali i da li se uželeo košarke i takmičenja.

- Naravno da sam se uželeo. Generalno, meni je uvek to bilo malo čudno, kao tu smo da bismo trenirali. Ne, tu smo da bismo se takmičili. Nadam se da svi moji igrači više vole da se takmiče nego da treniraju. Sigurno ima i drugih, ali probaćemo da utičemo na njih - rekao je Džikić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.