Ko je Boriša Simanić? Novo srpsko basket čudo koje je lepilo na poster zvezde Reala! (VIDEO)

Novi biser iz Zvezdine škole

Ko je Boriša Simanić? Novo srpsko basket čudo koje je lepilo na poster zvezde Reala! (VIDEO)

Crvena zvezda jeste ponižena u prestonici Španije, ali je dobila još jednog igrača oko kojeg će graditi ekipu za velike domete u evropskim okvirima
Objavljeno: 13:11h
Najteži poraz Crvene zvezde u poslednje tri godine, olako može da se pretvori u najveću pobedu sezone, jer će trener Dejan Radonjić u nastavku sezone imati u sastavu još dva igrača koji će ravnopravno konkurisati za najboljih 12. Kraljevsko šamaranje Zvezde: Real razbio crveno-bele u Madridu! (FOTO) (VIDEO)
Marka Gudurića
navijačima crveno-belih na najbolji mogući način predstavio se još jedan supertalentovani igrač iz omladinskog pogona - Boriša Simanić.
Ubrzo su njegov talenat primetili skauti mnogih evropskih timova, ali momak visok 2.08 odlučio se da dođe u Crvenu zvezdu, iako je imao ponude Barselona i Laboral Kuće. Veoma je brz za svoju visinu, a sa rasponom ruku od 219 centimera predstavlja pravu noćnu moru za protivnike koji krenu na ulaz.
Posle turnira u Milanu, zajedno sa Aleksandrom Aranitovićem izabran je da bude deo najprestižnijeg kampa na svetu - Džordanovog.
Krilni centar izveo je možda i potez turnira kada je protiv Francuske zakucao u stilu NBA zvezda
Crvena zvezda jeste ponižena u prestonici Španije, ali dobila je igrača oko kojeg će se graditi ekipa za narednih nekoliko godina.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.