SAD MALO NEKA ODMORI: Majk Meloun planira da Jokića preseli na klupu do početka plej ofa!
Foto: EPA/Erik S Lesser

i treba

SAD MALO NEKA ODMORI: Majk Meloun planira da Jokića preseli na klupu do početka plej ofa!

Nikola je ove sezone imao više od 26 minuta po meču

Objavljeno:

Košarkaši Denver Nagetsa su već odavno obezbedili učešće u plej ofu NBA lige.

I to klub iz Kolorada je treći put zaredom osigurao da drugu fazu takmičenja igra sa prednosti domaćeg terena, jer je sigruno makar četvrti na tabeli posle regularnog dela takmičenja.

Stoga je trener Denvera Majk Meloun odlučio da napravi male izmene u igročkom kadru, a to je pre svega mislio na Nikolu Jokića koji će naredne utakmice više provoditi na klupi kako bi se što bolje spremio za plej of iskušenja.

- Nikola i ja sarađujemo već šest godina. Imamo izvanredan odnos, kao trener - igrač, kao prijatelji. Učestalo razgovaramo na temu da mu se potencijalno smanji minutaža ili da eventualno preskoči neku utakmicu.

Majk Meloun, Nikola Jokić
foto: AP

Jokić mu treba zdrav, odmoran i spreman za pokušaj da se ponovi rezultat od prošle sezone kada je Denver igrao finale zapadne konferencije, gde je bio poražen od Lejkersa.

- Istinski poštujem Nikolu koji se ponosi na to što želi da igra svake večeri. S druge strane, moramo da budemo pametni. Ne samo zbog Nikole, već i zbog naše ekipe. Doživeli smo već dovoljno povreda. Nije nam potrebno da MVP i to ubedljivi MVP, doživi bilo kakvu povredu pred start plej-ofa - kaže trener Majk Meloun.

Jokić je ove sezone imao više od 26 minuta po meču, a ukupno je odigrao 69 utakmica ove sezone.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.