Antidoping agencija Srbije objavila detalje o Teodosićevom korišćenju nedozvoljenih supstanci! (VIDEO)
Foto: Reuters

odbrana

Antidoping agencija Srbije objavila detalje o Teodosićevom korišćenju nedozvoljenih supstanci! (VIDEO)

Naša organizacija stala na stranu srpskih sportista
Objavljeno: 21:11h

Antidoping agencija Srbije izdala je saopštenje za medije u kom se navodi na naši sportisti Miloš Teodosić i Silvija Popović nisu bili dopingovani, već su nedozvaoljena sredstva koristili u terapeutske svrhe sa dozvolom organizacija koje se bavi takvim pitanjima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Takođe je objašnjeno na koji način su korišćen "deksametazon" i "prednizilion", a saopštenje agencije prenosimo u celosti.

foto: Reuters

A Teo mrtav hladan: Jesam koristio deksametazon, ali za moje asistencije ne treba doping!

- Poštovani predstavnici medija,

Antidoping agencija Republike Srbije obraća vam se sa namerom da pruži informacije vezane za aktuelno pojavljivanje imena naših vrhunskih sportista - Miloša Teodosića i Silvije Popović, na sajtu hakerske grupe "Fancy Bears". Iz prijava za izuzeće radi primene u terapeutske svrhe (skraćeno TUE od Therapeutic Use Exemptions) koje je hakerska grupa preuzela iz ADAMS baze podataka (http://www.adas.org.rs/adams/adams/) može se videti da su naši sportisti tražili odobrenje TUE u toku ove godine. U slučaju Miloša Teodosića odobrenje TUE je traženo od FIBA početkom godine a u slučaju Silvije Popović TUE je prijavljen MOK-u jer se dešavalo u vreme trajanja Olimpijskih igara u Riju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.