JOKIĆ MARSOVAC!!! Srbin posle DRAME uništio Čikago Bulse, kakva NEVEROVATNA ZAVRŠNICA! (VIDEO)
Nikola Jokić dominira, Foto: Profimedia

nba LIGA

JOKIĆ MARSOVAC!!! Srbin posle DRAME uništio Čikago Bulse, kakva NEVEROVATNA ZAVRŠNICA! (VIDEO)

Majkl Porter Junior je nastavio sa odličnim partijama, ubacivši 19 poena

Objavljeno: 10:25h

Nikola Jokić je još jednom surovo izdominirao u NBA ligi: vratio je, uz pomoć Džamala Mareja, Denver iz bezizlazne situacije, a zatim vodio tim do pobede nad Čikago Bulsima u produžetku - 131:127.

Jokić je na ovoj utakmici igrao čak 42 minuta, šutirao je iz igre 14-23 (2-4 trojke) i 4-6 sa linije slobodnih bacanja, a na kraju je zabeležio čak 34 poena, 15 skokova i 9 asistencija, jedna mu je falila za novi tripl dabl.

I Džamal Marej je ubacio 34 poena, uključujući i ključnu trojku 0,4 sekunde pre kraja regularnog dela utakmice, kojom je doneo Denveru produžetke i, ispostaviće se, novu pobedu.

Majkl Porter Junior je nastavio sa odličnim partijama, ubacivši 19 poena.

U timu Čikaga najbolji je bio Zek Lavin sa 32 poena, a Oto Porter Junior (nije u srodstvu sa Majklom) ubacio je 22.

Nagetsi su gubili sa 8 poena razlike na ulasku u 4. četvrtinu, a Čikago je povećao prednost na 103:89 posle trojke Kobija Vajta, na 8 minuta do kraja. Denver je uzvratio serijom od 8:0 i smanjio na 103:97, a zakucavanje Portera i trojka Mareja doveli su Nagetse u vođstvo od 108:107, na 2:41 do kraja.

Čikago se posle tajm-auta vratio u utakmicu, posle trojke Portera i koša Lavina, i okrenuo rezultat na +6. Jokić je zatim trojkom smanjio na tri poena razlike, da bi ključni potez napravio Fakundo Kampaco, koji je ukrao loptu Lavinu i dobacio Mareju za koš i 114:113 za Bulse.

Nagetsi su zatim faulirali Lavina, koji je ubacio oba slobodna bacanja za 116:113, a u fenomenalnoj igri 2 na 2 Nagetsi su na kraju preko Mareja izborili produžetak, u kojem su dominirali.

Evo partije Nikole Jokića:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.