VEROVALI ILI NE, ALI JEDNOG DANA ĆE SRBIJA REĆI "HVALA, FELIPE REJESU": Legenda Španije je mentor budućem Orlu!
Foto: Printscreen/Twitter/@VukcevicTristan

a nismo ga voleli

VEROVALI ILI NE, ALI JEDNOG DANA ĆE SRBIJA REĆI "HVALA, FELIPE REJESU": Legenda Španije je mentor budućem Orlu!

Legendarni as Real Madrida brusi jednog od najvećih srpskih talenata

Objavljeno: 11:55h

Felipe Rejes igra verovatno poslednju sezonu u karijeri, ali iako je na terenu proveo samo 81 minut, i dalje ima ogromnu ulogu u Real Madridu, a jedna od njih je rad sa mladim talentovanim igračima koji su priključeni prvom timu među kojima je i Tristan Vukčević.

Podsećamo da je reč o sinu bivšeg reprezentativca Jugoslavije Dušana Vukčevića koji je ove sezone priključen prvom timu "kraljevskog kluba" i važi za jednog od najvećih talenata Evrope na poziciji centra.

A od koga će dobiti bolje savete nego od jednog od najboljih evropskih centara u 21. veku koji je stariji od njega čak 23 godine i koji je dva puta osvajao Evroligu, tri puta bio prvak Evrope sa Španijom i jednom prvak sveta.

Rejes je sada mentor mladom Vukčeviću koji je debitovao za prvi tim u oktobru, ali i dalje nije upisao ni minut u Evroligi.

Snimke sa njihovog treninga je objavio upravo Tristan na svom Tviteru uz reči:

- Nije me samo danas Felipe Rejs podučavao u reketu, uči me svakog dana poslednjih sedam meseci, kako na tako i van terena. Čast je što mogu da učim od tebe.

A i 41-godišnjem Špancu prija rad sa mladim igračima.

- Zadovoljstvo je raditi sa klincima koji žele da uče i koji žele da treniraju svakog dana i daju sve od sebe. Tristane, ti si primer svega ovoga. Ako nastaviš da radiš ovako naporno, sa istom skromnošću kao do sad, stići ćeš daleko - poručio je Rejes.

Tristan Vukčević je inače odlučio da igra za reprezentaciju Srbije što je pre nekoliko meseci izjavio i njegov otac Dušan, iako je imao pravo i imao ponude da igra čak za nekoliko reprezentacija - Italiju (jer je rođen u Sijeni), Grčku (njegov otac ima grčki pasoš), Švedsku (majka mu je Šveđanka) i Španiju (cela porodica je dobila špansko državljanstvo).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.