RADONJIĆ JADIKUJE PRED BAJERN: Ovo jako dugo traje...
Foto: KSS.rs

nije im lako

RADONJIĆ JADIKUJE PRED BAJERN: Ovo jako dugo traje...

Nikako da se kompletiraju

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da cilj ostaje isti, a on je da se odigra dobra takmičarska utakmica protiv Bajerna u Evroligi, preneo je klupski sajt.

Trener crveno-belih se nada da će Zvezda ostati konkurentna uprkos svim problemima zbog izostanka igrača.

- Nije novost sve ovo što nam se dešava ali najveći problem jeste što dugo traje. To jako dugo traje, i još nije kraj. Uspevali smo da pronalazimo rešenja i da budemo konkurentni, i manje-više sam zadovoljan time, ali dugo traje. Nadam se da ćemo da budemo i dalje konkurentni i da sačekamo da vidimo kako se razvija situacija. Čeka nas utakmica sa Bajernom, odličan protivnik koji igra dobro - rekao je Radonjić.

Radonjić je dodao da situacija oko igrača koji su praktično propustili sve utakmice u februaru nije još uvek najjasnija, i da će se odluke donositi iz dana u dan.

Kuridža je bio MVP finala Kupa Radivoja Koraća
Kuridža je bio MVP finala Kupa Radivoja Koraćafoto: KSS.rs

Košarkaš Zvezde Marko Jagodić-Kuridža se složio sa trenerom da situacija nije laka zbog velikog broja bolesnih igrača.

- Nije lako u ovom trenutku, imamo dosta bolesnih igrača i stručni štab pokušava da izvuče najbolje iz svakog treninga i utakmice, ali igrači su "izmešali" pozicije, svako se privikava na nešto novo, ne ide lako i nije lako. Međutim, moramo da damo sve od sebe na svakoj utakmici pa i ovoj sledećoj protiv Bajerna. Teška utakmica, odličan protivnik, duplo kolo, skraćena rotacija. Igraju jako dobro ove sezone, bore se za plej-of, napravili su već dosta, i sigurno da su došli sa nekim ciljem ovde. Naše je da damo sve od sebe - rekao je Jagodić-Kuridža.

Zvezda će dočekati Bajern u utorak od 20.45 časova u 27. kolu Evrolige.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.