Ko ne bi voleo ponovo da vidi legendarnog Reja Alena na parketu? (GIF)
Foto: AP

kakav bi to povratak bio

Ko ne bi voleo ponovo da vidi legendarnog Reja Alena na parketu? (GIF)

Prema rečima Doka Riversa, trenera LA Klipersa, legendarni trojkaš se nalazi u sjajnoj fizičkoj formi i da bi mogao da se vrati na parket
Objavljeno: 17:11h

Rej Alen mogao bi ponovo da zaigra u NBA ligi, iako se nalazi u 42. godini života.

Prema rečima Doka Riversa, trenera LA Klipersa, legendarni trojkaš se nalazi u sjajnoj fizičkoj formi i da bi mogao da se vrati na parket.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ako bi se našao na pravom mestu, mogao bi da igra. U odličnoj je kondiciji. Uopšte mi nije jasno kako, ali to nisam shvatao i dok je bio aktivan. Sad mi je još čudnije kako je tako spreman kada ne igra. Verovatno bi bio među pet najspremnijih igrača u ligi. Tako da, može li Rej opet da zaigra, apsolutno da može - uveren je iskusni trener.

Ipak...i Rivers je svestan da sjajni košarkaš ima drugačije planove. - Mislim da Rej trenutno mnogo više želi da igra golf - otkrio je Rivers. Rej Alen je tokom karijere bio jedan od najboljih šutera i najspremnijih igrača NBA lige, a u penziju se povukao po završetku sezone 2013/14. Dva puta je bio šampion, 2008. sa Bostonim i 2013. sa Majamijem. Igrao je još za Milvoki i Sijetl.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.