ČOVIĆ OTKRIO DA SE SAMO NASMEJAO NA CENU BASKONIJE ZA PETRUŠEVA! Pita se: Kako mi da izgubimo takvog klinca?!
Foto: Starsport©

nije mu jasno

ČOVIĆ OTKRIO DA SE SAMO NASMEJAO NA CENU BASKONIJE ZA PETRUŠEVA! Pita se: Kako mi da izgubimo takvog klinca?!

Kako se nama tako stručnim ljudima, u gradu košarke, desi da mi to promašimo - zapitao je Čović

Objavljeno:

Nebojša Čović je nedavno otvoreno izrazio želju da u Crvenu zvezdu dovede mladog košarkaša Mege Filipa Petruševa.

Sada je objasnio kako je uspostavljen kontakt na ovu temu, ali i zašto od transfera igrača koji je od 2016. pod ugovorom sa KK Baskonija neće biti ništa.

- Imali smo razgovor, ne direktno sa njim, već sa njegovim odgovarajućim menadžerima. Zvezda prosto nema te pare - rekao je Čović za "Sputnjik".

Filip Petrušev
foto: aba-liga.com

- On je igrač Baskonije, koja je tražila da platimo 1,5 miliona evra, na šta sam se nasmejao. Posle toga je to 'skinuto' na 800 hiljada, na šta sam se još više nasmejao. Imali smo još drugih predloga, to nije ispalo realno i uradili smo maksimalno šta smo mogli.

Predsednik Zvezde je ipak poželeo vrhunsku karijeru nadi srpske košarke kojoj predviđa seobu u najjaču ligu sveta već sledeće sezone.

- Želim mu uspešnu karijeru, on je dete ponikao u Železniku, tamo je živeo, tamo su mu valjda i roditelji i želim mu da napravi izuzetnu karijeru. Radi se o izuzetno kvalitetnom momku, vanserijskih igračkih mogućnosti i očekujem ga sledeće sezone u NBA - dodao je predsednik Zvezde.

Nebojša Čović
foto: Starsport©

Ipak, Čović se pita kako to da je Zvezde ranije ispustila ovakav talenat.

- Bio je kod nas, u FMP-u je bio godinu dana, posle toga je dve godine bio u Partizanu. Sad se postavlja pitanje, a ja sam napravio analizu kod nas kako se to događalo, kako da mi izgubimo takvog klinca? Kako se nama tako stručnim ljudima, u gradu košarke, desi da mi to promašimo - zapitao je Čović uz dozu ironije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.