Muta Nikolić: Kako sam zezao Noleta u Riju? Koja je priča iza čuvenog selfija i zašto sam bio ljubomoran na Fince? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Espreso intervju nedelje

Muta Nikolić: Kako sam zezao Noleta u Riju? Koja je priča iza čuvenog selfija i zašto sam bio ljubomoran na Fince? (FOTO) (VIDEO)

Legendarni košarkaški stručnjak bio je gost redakcije Espresa ove nedelje
Objavljeno: 15:13h

Miroslav Muta Nikolić je uspeo da upiše svoje ime u istoriju srpske košarke, i klupske i reprezentativne.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

ESPRESO TVITER Zašto bi Muta voleo da je Željko Samardžić i šta kaže kad Marković ubode trojku? (VIDEO)

Legendarni trener je imao uspehe i sa Beočinom, i sa Partizanom i sa Budućnošću i sa Radničkim iz Kragujevca, a Crvenu zvezdu je početkom veka spasio ispadanja iz najvišeg ranga takmičenja.

foto: Saša Pavlić Koky

Muta Nikolić za Espreso otkrio da li preuzima Partizan!

U reprezentaciji države, kako god se na zvala, kad god je bio u stručnom štabu, kao pomoćnik selektorima, naši igrači su osvajali medalje, pa je tako bilo i sada na Olimpijskim igrama.

Ludnica u avionu sa srpskim olimpijcima: Sale, Muta i zlatni vaterpolisti horski pevaju Šabanov hit! (VIDEO)

Poznat kao veliki šaljivdžija, šoumen, ali i sjajni motivator, Nikolić je neoizostavni deo stručnog štaba selektora Aleksandra Đorđevića, već dve godine, a posle srebra na Mundobasketu 2014. sada su doneli istu medalju i iz Rio de Žaneira.

Ceo Rio priča o njemu! Slavlje u BG posle pobede košarkaša nije ni prineti Mutinom plesu! (VIDEO)

Ma pusti Tea, Radulju, Prlaina, košarkašice i odbojkašice, stigao je Muta! Ajmo pesma! (VIDEO)

Zato je Muta bio idealan za gosta Espreso nedeljnog intervjua u kome smo pričali o svemu što se dešavalo ovog leta, ali i budućnosti srpske košarke, kao i nekim vanterenskim temama.

Bili ste pomoćnik u nacionalnom timu i Željku Obradoviću i Aleksandru Saši Đorđeviću, a kad god ste bili tu, naši su uzimali medalje, osim prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva. Da li ste vi srećna amajlija srpske košarkaške reprezentacije?

- Nisam amajlija, ali mislim da sam pozitivan čovek, jer volim to što radim. Volim košarku i sve dajem od sebe kako bi se napravio dobar rezultat. Uvek sam bio čovek koji pravi dobru atmosferu u reprezentaciji i želeo uspeh. Istina je da kad god su bile medalje, ja sam bio tu u nekom svojstvu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.