RADONJIĆ BEZ LOJDA, ALI I ČOVEKA OD POVERENJA IDE U ŠPANIJU: Zvezda oslabljena pred velike mečeve
Foto: Starsport©

ide se u španiju

RADONJIĆ BEZ LOJDA, ALI I ČOVEKA OD POVERENJA IDE U ŠPANIJU: Zvezda oslabljena pred velike mečeve

Hol pod znakom pitanja

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde putuju u Španiju u kojoj će odigrati duplo kolo Evrolige ove nedelje.

Rivali će biti Real i Valensija, a Dejan Radonjić neće moći da računa na Džordana Lojda i Marka Simonovića, dok je Lengston Hol neizvestan.

- Imali smo nekoliko dana da radimo, ali nismo imali sve igrače u trenažnom procesu. Ne mogu precizno da kažem i kada će se vratiti. Na to se i nadovezuje raspored koji u narednom periodu ne dozvoljava i ne daje prostora da se više radi. Rešavaćemo stvari u hodu, i koristiti svaki minut na najbolji mogući način. Čekaju nas dva meča u Evroligi, gostovanja u Španiji, Realu i Valensiji.

- Naš fokus je da budemo bolji iz dana u dan, prvo se okrećemo Realu, igramo protiv tima koji ima najveće ambicije, pokazuje da će tako biti i ove sezone, igraju dobro i pored nedostatka pojedinih igrača. Tim koji je formiran da može iznese i takve situacije. Imali su i prostora da se pripreme za naš meč, jer im je bila otkazana utakmica u Endesa ligi. Nadam se da ćemo biti bolji u nekim segmentima u odnosu na meč sa Fenerbahčeom, da ćemo smanjiti broj izgubljenih lopti, bolje i precizinije izvoditi neke male stvari. Jednostavno, pokušaćemo da budemo bolji…

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.