NIJE DOŠAO NA UTAKMICU JER MU SE NIJE IGRALO?! Irvingove bubice ponovo proradile, izluđuje Neša!
Foto: EPA/Justin Lane

KOŠARKAŠKI DEJO

NIJE DOŠAO NA UTAKMICU JER MU SE NIJE IGRALO?! Irvingove bubice ponovo proradile, izluđuje Neša!

- Ne znam zašto nije ovde. Poslao sam mu poruku pre manje od pola sata, ali još se nije javio - rekao je trener Netsa pre utakmice

Objavljeno:

Kajri Irving je sinoć propustio utakmicu Bruklina protiv Filadelfije, a niko od saigrača i trenera nije znao zašto. Prvi trener Netsa Stiv Neš mu je poslao poruku pre utakmice, ali odgovor nije dobio.

- Ne znam zašto nije ovde. Poslao sam mu poruku pre manje od pola sata, ali još se nije javio. Naravno, mislim na njega i nadam se da je dobro. To je verovatno stvar lične prirode - rekao je Neš u razgovoru s medijima pre utakmice.

Netsi su bez Irvinga svladali 76erse 122:109, a onda je nakon utakmice novinar Brendon Robinson koji se pojavljuje u emisijama NBC-a i CBS-a napisao sledeće:

- Bliski izvor mi je citirao reči Kajrija Irvinga zašto nije igrao danas. 'Jednostavno nisam hteo da igram' - napisao je Robinson.

Njegove reči ipak treba uzeti s rezervom jer Robinson nije toliko poznat novinar u košarkaškim krugovima i ima 30 hiljada pratilaca na Tviteru. Uz to, Irvingov saigrač Karis Levert je nakon utakmice rekao da se Irving javio ostatku ekipe.

- Javio nam se, ima lični problem. Svi smo uz njega - rekao je Levert.

Ipak, takođe valja napomenuti kako je Irving svojim ponašanjem kroz godine zaradio status jednog od najnepredvidivijih igrača u NBA ligi.

Nikola Jokić, Kajri Irving
foto: AP

Tako je jednom rekao kako veruje da je Zemlja ravna ploča pa se kasnije izvinio zbog toga, u Klivlendu danima ne bi pričao sa saigračima, a pre početka ove sezone je izazvao autoritet Neša rekavši kako Netsima trener zapravo ne treba.

Takođe, pre sezone nije hteo da priča s medijima jer smatra da se pravi lažna slika o njemu u javnosti, ali brzo se predomislio kada ga je liga novčano kaznila zbog toga.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.