RADONJIĆ ZNA DA S NAVIJAČIMA NA TRIBINAMA FENER NE BI POBEDIO: Zabrinut sam za Voldena!
Foto: Starsport©

pohvalio svoje igrače

RADONJIĆ ZNA DA S NAVIJAČIMA NA TRIBINAMA FENER NE BI POBEDIO: Zabrinut sam za Voldena!

Trener crveno-belih je zadovoljan borbenošću svog tima

Objavljeno: 22:00h

Ponovo je Zvezda izgubila meč u poslednjim sekundama, tačnije u poslednjoj sekundi. Posle Olimpijakosa koji je na taj način odneo trijumf iz Beograda, sada je na isti način slavio i Fenerbahče.

Crveno-belima je presudio njihov bivši igrač Lorenco Braun.

- Teška utakmica, čestitam Feneru na pobedi. Dobili su posle šuta uz zvuk sirene, mi smo dali svoj maksimum, igrali s mnogo energije. Pravili smo neke greške, ali bilo je i mnogo dobrih stvari. Nastavljamo s daljim radom i nadamo se boljim rezultatima. Mi smo se borili, imali smo težak raspored u skračenoj rotaciji, Fenerbahče se značajno pojačao u poslednje vreme - bilo je prvo što je rekao trener Dejan Radonjić posle meča.

Osim poraza zabrinutost u taboru srpsog kluba vlada i zbog situacije sa Korijem Voldenom koji se povredio u poslednjoj deonici.

Kori Volden
foto: Starsport©

- Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Korijem, koji bi nam mnogo značio u završnici. Nadam se da ćemo uskoro imali sve igrače na terenu. Pozitivno je to što imam utisak da možemo da budemo dobri u narednom periodu ako budemo dobro radili i imali sve igrače na raspolaganju - izrazio je zabrinutost Radonjić.

I Radonjić je, kao i mnogi navijači putem društvenih mreža, istakao da verovatno ne bi bio ovakav ishod da je u hali bilo podrške sa tribina.

- Svima je jasno da uz tu podršku bismo dali još to malo što je potrebno da uzmemo pobedimo. Zahvalio bih se i publici koja je bila na tribinama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.