MIJAILOVIĆ NAJAVIO POJAČANJE I ZAMOLIO: Svi koji vole Partizan neka pomognu!
Foto: Starsport©

situacija je takva

MIJAILOVIĆ NAJAVIO POJAČANJE I ZAMOLIO: Svi koji vole Partizan neka pomognu!

„Radimo na pojačanju na poziciji ‘četiri’, ne bih o imenima dok se ne završi posao do kraja. To je pozicija na kojoj sportski sektor radi duže vreme,“

Objavljeno:

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović potvrdio je da je njegova kompanija finansijski pomogla Košarkaški klub iz Humske, a sve u želji da crno-beli u drugom delu sezone budu konkurentni u svim takmičenjima.

Mijailović nije želeo da otkrije koliko je novca u pitanju, ali nezvanično, na klupski račun slilo se 23 miliona dinara ili 195.600 evra.

„Moja kompanija ostaje sponzor Partizana kao i predhodnih godina, uprkos nešto lošijoj godini za automobilsku industriju. Kada nema sredstava u klubu, prijateljske kompanije, kao što je moja sada, reaguju kako bi klub ostao likvidan,“ izjavio je Mijailović i nastavio:

„Ovo je teško vreme za sport, teško je vreme i za privredu, ali mi ćemo nastaviti da se borimo na sve načine za najveći košarkaški brend na ovim prostorima. Pozivam sve one koji vole Partizan da pomognu koliko mogu.“

Klub iz Humske je angažovao Džoša Perkinsa, a uskoro će crno-beli dres zadužiti i igrač na poziciji ‘četiri’, moguće Keni Goins iz grčkog Kolososa.

„Radimo na pojačanju na poziciji ‘četiri’, ne bih o imenima dok se ne završi posao do kraja. To je pozicija na kojoj sportski sektor radi duže vreme,“ naglasio je Mijailović.

Partizan u ABA ligi ima učinak 7-6 i u subotu 9. januara gostuje Borcu, velikom dužniku sa starta sezone. Crno-beli će četiri dana kasnije u prvom kolu Top 16 Evrokupa ugostiti italijanski Trento.

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.