AMERIKANKA KOJA JE PRONAŠLA RADOST U SRBIJI: Da nije naše zemlje nikada ne bi ISPUNILA SNOVE!
Foto: KSS

UŽIVA

AMERIKANKA KOJA JE PRONAŠLA RADOST U SRBIJI: Da nije naše zemlje nikada ne bi ISPUNILA SNOVE!

Kaže da je Srbija jaka i ponosna zemlja , te da je zahvalna što može da nosi naš dres

Objavljeno:

Amerikanka koja brani boje Srbije Ivon Anderson progovorila je o odluci da igra za našu košarkašku reprezentaciju

Kaže da je Srbija jaka i ponosna zemlja , te da je zahvalna što može da nosi naš dres.

- Rekla sam “da” Marini kada me je pozvala da se priključim reprezentaciji Srbije, jer sam već imala priliku da igram za nju i znala sam da ću bez razmišljanja prihvatiti šansu da opet igram za nju, ako se ukaže. Prilika da igram za nacionalni tim je mnogo više nego što sam očekivala, a prilika da predstavljam toliko jaku, ponosnu zemlju i da igram igru koju volim dok predstavljam narod te zemlje je ostvarenje sna. Takođe, prilika da se nađem na Olimpijskim igrama je nešto o čemu nisam ni sanjala da može da se dogodi. Zaista izuzetno cenim priliku i želim što bolje da je iskoristim - rekal je za Mondo reprezentativka Srbije.

Ivon je veliki je navijač novog beka Atlante Bogdana Bogdanovića. Ona otkriva da je odmah shvatila o kakvom se asu radi i da je momentalno postala njegov navijač.

- Tokom karijere imala sam priliku da igram sa nekoliko srpskih reprezentativki i uvek se znalo da su to igračice koje igraju izuzetno čvrsto. Sve su bile čvrste, tako da sam bila svesna da moram da dostignem taj nivo. Košarkaš koga sam primetila od kada se pojavio je Bogdan Bogdanović. Način na koji igra momentalno je od mene napravio njegovog navijača i bila sam srećna kada je stigao u NBA, da dobije priliku da pokaže šta može da uradi na tom nivou - pohvalila je Ivon Bogdana.

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.