MASAKR JE BLAGA REČ ZA ONO ŠTO JE DALAS URADIO KLIPERSIMA: Najveća sramota ikada! Bobi im zakucao poslednji ekser!
Foto: Profimedia

NBA

MASAKR JE BLAGA REČ ZA ONO ŠTO JE DALAS URADIO KLIPERSIMA: Najveća sramota ikada! Bobi im zakucao poslednji ekser!

Razneli, ponizili, pregazili, masakrirali...

Objavljeno: 00:13h

Dalas, predvođen sjajnim Lukom Dončićem, je ponizio Kliperse 124:77 i naneo im jedan od najubedljivijih poraza u istoriji NBA, uostalom na poluvremenu je bila rekordna razlika - 50 poena.

Nije jasno da li su Maveriksi toliko dobro igrali ili su Klipersi bili toliko očajni i to u svemu, i u šutu, i u igri, i u odbrani, ma sve je delovalo kao na utakmicu NBA tima protiv neke juniorske ekipe.

Jesu domaćini bili bez Kavaija Lenarda i Markusa Morisa, ali su i gosti bili bez Porzingisa i njihovo odsustvo za ovaj blamantan poraz nikako ne sme biti opravdanje timu koji je najavio da će i ove godine jurišati čak i na šampionski prsten.

Za poluvreme su Klipersi ubacili ukupno 27 poena uz samo 1 pogođenu trojku iz 19 šuteva, a ukupan šut iz igre im je bio 9/37 i ko zna šta bi bilo da u trećoj četvrtini nisu ubacili 30 poena, jer su i u poslednjoj opet postigli samo 16.

Ni protiv prve, ni druge i na kraju treće postave Mavsa, Klipersi nisu mogli ništa da urade.

Luka Dončić je briljirao sa 24 poena, 9 skokova i 8 asistencija za samo 26 minuta na terenu, a verovatno bi pao novi tripl-dabl da ga trener nije izveo iz igre i odmarao, jer nije bilo potrebe da se dalje troši.

Prvi do njega bio je Ričardson sa 21 poenom, dok je 18 ubacio Hardavej Džunior.

Naš Boban Marjanović je na kraju kao i uvek dobio minutažu u "garbage time" i za 10 minuta ubacio 4 poena, upravo je on postigao poslednji koš na meču protiv svog bivšeg tima, a imao je i 5 skokova.

U ekipi Klipersa 15 poena je postigao Pol Džordž, Ibaka je dodao 13, a 10 je ubacio Zubac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.