KAKVA BOMBA! Harden u Denver?! Marej u suprotnom pravcu?
Foto: EPA/Erik S Lesser

Šta se dešava

KAKVA BOMBA! Harden u Denver?! Marej u suprotnom pravcu?

Čelnici Denver Nagetsa, iz nekog razloga, žele da dovedu zvezdu Hjustona u svoje redove

Objavljeno:

Prema objavi novinara ESPN-a Brajana Vindshorsta, Denver je već obavio razgovore sa Roketsima da dobije Džejmsa Hardena.

Sada je pred Nagetsima veliki trenutak odluke, posebno što imaju šta da ponude zbog velikog broja mladih igrača i pikova sa draftova, predvođenim od Nikole Jokića i Džamala Mareja.

Nikola Jokić
foto: EPA/Erik S Lesser

Jedno je jasno – Jokić je nedodirljiv, lice franšize i oko njega nema trgovine, isto kao i sa Bol Bolom koji je tek potpisao ugovor.

Šta mogu da ponude?

Nagetsi se nadaju da bi mogli da pošalju Majkla Portera, Garija Herisa i Vila Bartona, uz nekoliko pikova, a da dobiju Hardena.

Ipak, isti izvor navodi da će morati najverovatnije da se odreknu Mareja, koji zarađuje 27 miliona dolara po sezoni jer bi tako uklopili "seleri kep" i uzeli skupu megazvezdu Hardena.

Harden već par nedelja svojoj ekipi pravi probleme, nije došao na par treninga u početku trening kampa, posvađao se sa rukijem ekipe, po njegovom ponašanju, može da se zaključi da i on želi da ide iz Hjustona.

Puštanjem Mareja, Nagetsi bi od Roketsa mogli da se nadaju boljem "paketu", uz Hardena bi mogli da dobiju još Pi-Džeja Takera.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.