BUDUĆNOST SRBIJE JE U DOBRIM RUKAMA: Košarkaška reprezentacija Srbije ne treba da se brine, mladi su nam dobri!
Foto: Printscreen/youtube

Svaka mu čast!

BUDUĆNOST SRBIJE JE U DOBRIM RUKAMA: Košarkaška reprezentacija Srbije ne treba da se brine, mladi su nam dobri!

Mladi košarkaš Crvene Zvezde, da je imao koju asistenciju više, ostavio bi svoj znak u domaćoj košarci sigurno!

Objavljeno:

Činjenica je da se u KLS ligi, ali i u Roda junioskoj ligi takmiči veliki broj talentovanih mladića, koji će sigurno jednog dana igrati na najvišem nivou, i pružiti najbolje reprezentaciji.

Dok neki čekaju svoj trenutak, neki ga stvaraju već sad. Tripl-dabl je u poslednje vreme postao redovna pojava čak i u našim ligama, dok kvadrapl-dabl nije nikako. Izuzetno blizu je bio mladi košarkaš Crvene Zvezde, Nikola Šaranović.

U pobedi svoje ekipe nad Smederovom rezultatom 101:60, Šaranović je uspeo da dođe do 21. poena, 10 skokova i neverovatnih 14 ukradenih lopti, dodaćemo da je imao i sedam asistencija, ali ostaje žal za te tri asistencije. Kako samo utakmica nije trajala malo duže?! Indeks korisnost na ovom meču mu je bio čak 37.

Nikola Šaranović
foto: printscreen/twitter

Inače, ova sezona u Roda juniorskoj ligi je po mnogo čemu specifična. Trenutno prvo mesto zauzima, verovali ili ne, ekipa užičke Slobode, koja u uvodnih devet kola nema nijedan poraz. Minulog vikenda je slavila u Beogradu protiv Partizana, koji je do ovog susreta takođe bio neporažen. Tako se Užičani trenutno nalaze na čelu ispred ekipa Mege, Partizana i Crvene zvezde i jure istorijsku titulu. Definitivno se može reći da Raša Radovanović, sportski direktor Slobode i legenda jugoslovenske košarke, radi odličan posao u ovom klubu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.