JOKIĆ HOĆE U NFL: Što da ne?! Ali moraju da imaju jaku odbranu!
Foto: EPA/ERIK S. LESSER

šala ili ne, mogao bi kad bi hteo

JOKIĆ HOĆE U NFL: Što da ne?! Ali moraju da imaju jaku odbranu!

Pre par nedelja, Dnever Bronkos su u šali na tviteru pitali ekipu Nagetsa da li je Nikola Jokić slobodan?

Objavljeno:

Njegove izvanredne asisentcije smo videli na pripremnom meču protiv Golden Stejt Voriorsa u kojem su Denver Nagets izgubili rezultatom 107:105.

Po završetku meča sa Voriorsima, Nikola je na konstataciju da su on i Heris verovatno gledali snimke mečeva Bronkosa, priznao da ima želju da igra i NFL.

- To mi je želja. Igram NFL dok me ne pomere... Video sam to, ali moram da imam zaista dobru defanzivnu liniju. Što da ne? Možda jednog dana - kroz šalu je rekao Jokić.

Nikolu su pitali i koliko će biti potrebno vremena da se uigraju kao ekipa i neke stvari kompletiraju.

- Ponekad stvari kliknu tek tako. Može da se desi sutra, a može da potraje neko vreme...Videli ste da su momci 'kupljeni' na to, Majkl, Fakundo, on je u poslednjoj četvrtini govorio momcima gde treba da stoje, pričao je sa trenerom. Počeo je bolje da nas razume, da se otvara... Ne znam koja mu je statistika... Koliko? Osam poena, tri skoka, tri asistencije...Mislim da je uradio sve na parketu. Igrači su počeli da se uklapaju, potrebno je samo da stvari kliknu i onda ćemo zaista biti dobri", dodao je Jokić.

Kampaco je očigledno veliko pojačanje.

- Uvek ponavljam da je šteta što nema navijača. Verovatno bi im već sad bio omiljeni igrač. On pravi pobedničke poteze. On je pobeđivao kao starter, kao igrač sa klupe, kao najbolji igrač. Uvek je bio tu i dobro zna šta treba da radite - zaključio je najbolji igrač Denvera.

Naredni pripremni meč Nagetsi igraju u sredu u Bol areni sa ekipom Portlanda.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.