PROVOKACIJA PARTIZANA PRED VEČITI DERBI: Besneće Čović i navijači Zvezde kada vide šta su crno-beli uradili (VIDEO)
Rade Zagorac, Foto: ABA liga

aba liga

PROVOKACIJA PARTIZANA PRED VEČITI DERBI: Besneće Čović i navijači Zvezde kada vide šta su crno-beli uradili (VIDEO)

Šta vi kažete na ovo?

Objavljeno: 09:39h

Košarkaški klub Partizan najavio je večerašnji večiti derbi sa Crvenom zvezdom u dvorani "Ranko Žeravica".

Pričaće se sigurno na Malom Kalemegdanu o najavi crno-belih, koji su podsetili u najavi na period iz period od 2011. do 2015. godine, gde navode kako se Zvezda "tada nije takmičila". Ovo će sigurno iznerivirati navijače beogradskih crveno-belih.

Vladan Tegeltija i Milenko Janjić su u video snimku koji se zove "Ko je Crvena zvezda" su nakon pomenute najave govorili o kvalitetima crveno-belih.

- Pod sloganom "ako je Zvezda, neka bude crvena", u martu 1945, svega nekoliko meseci posle oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, osnovana je Crvena zvezda. Zlatne godine kluba obeležilo je deset uzastopnih titula na njegovom samom početku kada se košarka još igrala na otvorenim terenima - počinje se najava.

- Nakon četiri godine netakmičenja od 2011. do 2015. klub beleži novi značajan uspon. Četiri puta su bili prvaci Srbije i tri puta prvaci ABA lige. U trenutku prekida prethodne sezone zbog pandemije korona virusa, Crvena zvezda je bila treća u ABA ligi i 14. u Evroligi - kaže Partizanov narator u najavi meča.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.