Ponovo bez pobede u gostima: Partizan poražen od Cibone u Zagrebu! (FOTO) (VIDEO)

aba liga 6. kolo

Ponovo bez pobede u gostima: Partizan poražen od Cibone u Zagrebu! (FOTO) (VIDEO)

Izabranici Petra Božića izgubili su i četvrti put ove sezone na gostujućem terenu. Hrvatski tim slavio je rezultatom 63:57
Objavljeno: 21:03h

Košarkaši Partizana poraženi su u 6. kolu ABA lige od Cibone u Zagrebu rezultatom 63:57. Ovo je četvrti poraz izabranika Petra Božića na isto toliko gostovanja ove sezone. Mladi tim Partizana ponovo je utakmicu izgubio u poslednjim trenucima, a pozitivna strana ovog poraza je Danilo Anđušić, koji je na svom prvom meču od povratka u crno-beli tabor pružio jako dobru partiju sa 11 poena. Klub iz Humske naredni meč igra na svom terenu protiv Krke, dok Cibona gostuje MZT-u.

Sanjin Strukić
Tokom prvog poluvremena igralo se u serijama. Cibona je iznova i iznova gradila prednost, ali su crno-beli uvek uspevali da je stignu. Na poluvreme se otišlo sa minimalnom prednošću domaćeg tima, najviše zahvaljujući Danilu Anđušiću koji je sa sedam vezanih poena vratio svoj klub u igru.

Crno-beli su razliku od prethodnih utakmica ,kada su uglavnom padali u trećoj četvrtini, odigrali ovaj period utakmice pristojno i na poslednji dvominutni odmor otišli sa tri poena prednosti.
Srpski klub je imao nekoliko prilika da prelomi utakmicu, ali ponovo je neiskustvo igrača crno-belih došlo do izražaja, pa je Cibona smirenijom igrom u samoj završnici utakmice ostvarila trijumf.
ABA liga 6. kolo: Petak: 73:67
Subota: 63:57 70:75 21.00
Nedelja: 17.00 19.00 Ponedeljak:
21.00 Metalac 2-3, Metalac 2-3,

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.