REŠENA SPORNA PITANJA: ABA liga donela važne odluke!
Foto: ABA liga

usvojena platforma

REŠENA SPORNA PITANJA: ABA liga donela važne odluke!

"Istovremeno, klubovi su jednoglasno odlučili da formiraju pravni tim čiji zadatak će biti priprema svih neophodnih dokumenata i koraka koje je potrebno preduzeti za transformaciju ABA lige iz javnog trgovačkog društva u društvo sa ograničenom odgovornošću"

Objavljeno:

Na sastanku, klubovi su jednoglasno usvojili platformu za sve korake koji će osigurati stabilnost i dalji napredak ABA lige, saopšteno je iz ovog takmičenja.

Kako se navodi, u najkraćem mogućem roku, odnosno već u toku sutrašnjeg dana (20.11.2020), klubovi ABA liga će rešiti sva sporna pitanja vezana za vlasničku strukturu i otvaranja poslovnog računa u banci u Zagrebu.

"Istovremeno, klubovi su jednoglasno odlučili da formiraju pravni tim čiji zadatak će biti priprema svih neophodnih dokumenata i koraka koje je potrebno preduzeti za transformaciju ABA lige iz javnog trgovačkog društva u društvo sa ograničenom odgovornošću", navode iz ABA lige.

Takođe, po jednoglasnoj odluci klubova, Skupštinom Društva do sledeće skupštine će predsedavati Dragan Bokan, koji će u kordinaciji sa pravnim timom u sastavu Mihovil Granić, Vanja Mugoša, Tomislav Šunjka i Ilija Dražić pripremiti Skupštinu ABA lige j.t.d., koja će biti održana najkasnije do 15.12.2020. godine sa jednom tačkom dnevnog reda – transformacija ABA lige iz javnog trgovačkog društva u društvo sa ograničenom odgovornošću.

Na kraju, svi klubovi ABA lige su pokazali čvrsto uverenje da će svi usaglašeni i dogovoreni koraci biti sprovedeni i da će se tako osigurati stabilnost i unapređenje svih takmičenja pod okriljem ABA lige.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.