KOD POKUŠEVSKOG U OKLAHOMU STIGAO JOŠ JEDAN SRBIN: Srpski reprezentativac deo velikog dila s Lejkersima!
Foto: Dado Đilas

da li će to biti tandem?

KOD POKUŠEVSKOG U OKLAHOMU STIGAO JOŠ JEDAN SRBIN: Srpski reprezentativac deo velikog dila s Lejkersima!

Seventisiksersi više ne polažu prava na srpskog plejmejkera

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Vasilije Micić više nije pod "kapom" Filadelfije Seventisiksers koja je dosad polagala prava na usluge našeg košarkaša. Sada je to Oklahoma, koja je, u velikom trejdu tri NBA tima, osim toga što je stekla pravo da eventualno angažuje Srbina jednog dana, dobila i veterana Ala Harforda.

Treći tim u ovoj razmeni bili su Lejkersi, koji su poslali Denija Grina u Filadelfiju, a kao zamenu doveli plejmejkera Denisa Šrudera iz Oklahome iz koje će Terens Ferguson pojačati Seventisikserse.

Filadelfija je Tanderu poslala i prava na 34. pika predstojećeg drafta, kao i prava na delimično zaštićenog pika prve runde sa drafta 2025. godine.

Harford tako napušta Filu posle samo jedne sezone, nije uspela ideja Seventisiksersa da se napravi dugoročni tandem Embid - Harford, pa je iskusni 34-godišnji krilni centar "preselio" svoj četvorogodišnji ugovor, sada već trogodišnji, vredan 109 miliona u Oklahomu.

Ostaje da se vidi da li će Vasilije Micić iskoristiti svoj veliki uspon u karijeri naredne sezone i okušati se u najjačoj ligi gde mu je definitivno i mesto.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.