FILIPOVSKI NAJAVIO TEŽAK PERIOD CRNO-BELIH: Partizanu neće biti nimalo lako u danima pred nama!
Sašo Filipovski, Foto: Starsport©

posle pobede

FILIPOVSKI NAJAVIO TEŽAK PERIOD CRNO-BELIH: Partizanu neće biti nimalo lako u danima pred nama!

Crno-beli bolji od Cibone

Objavljeno:

Trener Partizana Sašo Filipovski bio je zadovoljan nakon pobede u Zagrebu, a najavo je veoma težak period za crno-bele.

Crno-beli su savladali Cibonu rezultatom 82:75 u sedmom kolu ABA lige.

- Čestitke igračima Cibone, imaju mladost i brzinu, pokazali su da ne odustaju... Počeli smo dobro u napadu, a u odbrani smo primili previše poena, 40 u prvom poluvremenu. U trećoj četvrtini smo imali pad koncentracije i susreli smo se sa tim povredama i problemima sa faulovima, gde smo morali da reagujemo onako kako nismo trenirali, sa nekim igračima na pozicijama koje nisu njihove - rekao je Filipovski na konferenciji za novinare.

- Sve u svemu, uvek treba da se nađe put ka pobedi. Našli smo put ka pobedi, primili manje poena u drugom nego u prvom poluvremenu, tako da sam zadovoljan pobedom.

Partizan očekuje veoma naporan i težak period. Izabranike Saša Filipovskog očekuje prvo meč sa Uniksom, pa Hunvetud i na kraju večiti derbi sa Crvenom zvezdom

- U igri normalno da ima mnogo uspona i padova i treba na tim stvarima dosta da se radi. Najvažnije je da uspemo da se oporavimo i da ove povrede prođu, da možemo normalno da radimo jer nas čeka stvarno težak ritam u narednih deset dana - rekao je Filipovski.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.