JEZIVA TRAGEDIJA! LEBRON JE SLOMLJEN I MOLI ZA POMOĆ: Pomozite! Pronađite ubicu sestre mog brata!
Foto: EPA/Erik S Lesser

Svako ko ima informacije

JEZIVA TRAGEDIJA! LEBRON JE SLOMLJEN I MOLI ZA POMOĆ: Pomozite! Pronađite ubicu sestre mog brata!

Vest o tragediji potvrdili su i Kavalirsi koji su svom funkcioneru i njegovoj porodici uputili saučešće

Objavljeno:

Velika tragedija je zadesila Klivlendovog direktora skautinga Brendona Vimsa, a njome je pogođen i Lebron Džejms, kome je Vims najbolji prijatelj.

Naime, Vimsova sestra Erika je ubijena, a njeno telo sa prostrelnom ranom na glavi su pronašli članovi porodice ranije ove nedelje.

Vest o tragediji potvrdili su i Kavalirsi koji su svom funkcioneru i njegovoj porodici uputili saučešće.

- Čitava organizacija Kavalirsa bila je užasno rastužena saznanjem o nedavnoj tragičnoj smrti sestre Brandona Vimas, Erike - rekao je generalni menadžer Kobi Altman u sredu.

- Naša srca su teška i ispunjena bolom zbog ovog besmislenog čina. Izražavamo duboko saučešće Brandonu, celoj porodici Vims, njihovim najmilijima i zajednici Ejkron.

- Bićemo sa Brandonom tokom ovog izuzetno teškog vremena i nudićemo našu pomoć i resurse kako bismo pronašli pravdu za Eriku.

Zbog ovoga je potresen i Lebron Džejms, koji je odrastao u gradiću Ejkron u Ohaju, pa je zamolio sve ljude i iz tog grada, ali i celog Klivlenda da ukoliko imaju neku informaciju pomognu policiji u rasvetljivanju ovog ubistva.

- Ovo je moj grad, trebate svi da pomognete - rekao je Lebron, a potom i napisao na Tviteru.

- Sestra mog brata je ubijena proteklog vikenda u njenom domu! Porodici mog brata trebaju odgovori zašto i ko. Moj grad, treba svi da idemo na posao i otkrijemo ko je učinio ovu groznu, sramotnu, odvratnu stvar takvom brižnom, ljubavnom anđelu! #Justice4EricaVeems - napisao je Džejms

Smrt Erike Vims je klasično ubistvo, policija trenutno istražuje ali nema nikakvih tragova, pa čak nije uspela ni da indetifikuje osumnjičene, niti da nekoga privede na ispitivanje.

Prijateljstvo Lebrona i Brendona seže decenijama unazad, a njih dvojica upoznali su se na fudbalu dok su bili deca. Kasnije su postali saigrači u timu srednje škole St. Vinsent-St. Meri, popularnim "Ajrišima" i Lebron se toliko zbližio s Brendonom, tokom godina ga je više puta nazivao svojim "bratom".

Nagradu do 5.000 dolara u međuvremenu su za informaciju ponudili i istražitelji okruga Samit.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.