SRAMNO SKANDIRANJE NA TRAMPOVOM MITINGU: Masa horski vređala Lebrona Džejmsa, a Donald ih podržao! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@atrupar

Skandalozno

SRAMNO SKANDIRANJE NA TRAMPOVOM MITINGU: Masa horski vređala Lebrona Džejmsa, a Donald ih podržao! (VIDEO)

Čovek koji pokušava da dobije novi predsednički mandat ne bi smeo ovako da se ponaša

Objavljeno: 10:22h

Na mitingu Donalda Trampa, aktuelnog predsednika SAD, koji se nalazi u predizbornoj kampanji za predstojeće predsedničke izbore, dogodila se jedna sramna stvar.

Tramp je tokom svog govora okupljenima pomenuo i brojne poznate ličnosti, među kojima i NBA zvezde, koje su protiv njega i njegove politike, a koje su svoje nezadovoljstvo izražavali na različite načine, bilo natpisima na majicama i dresovima, bilo time što su uoči mečeva klečali dok je bila intonirana američka himna.

- Šta reći o košarci. Osećam se loše zbog Lebrona. Gledanost je pala za 71 odsto. Nisam gledao nijednu utakmicu, bili su mi dosadni. Da li znate zašto? Kada ne poštuju našu državau, kada ne poštuju zastavu – niko ne želi da gleda - rekao je Tramp.

On je potom krenuo da priča o NFL-u, ali je govor morao da prekine jer je masa počela da skandira "Lebron Džejms je smrad", dok je on to sa divljenjem posmatrao.

U jednom momentu je čak i pružio podršku svima koji skandiraju uz reči "Kakvu publiku imam..." podigavši stegnutu pesnicu.

Poznato je da su NBA igrači klečali za vreme intoniranja himne i nosili različite natpise na dresovima i opremi u znak podrške, pre svega, pokretu "black lives matter" zbog učestalih ubistava Afroamerikanaca od strane policije, ali i kako bi izrazili neslaganje sa trenutnom politikom koju vodi predsednik.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.