OBRADOVIĆ VIDEO I NEŠTO DOBRO U RUSIJI: Dali smo Himkiju pobedu! Treba nam vremena, ali toga nemamo!
Foto: Starsport©

utisci iz podmoskovlja

OBRADOVIĆ VIDEO I NEŠTO DOBRO U RUSIJI: Dali smo Himkiju pobedu! Treba nam vremena, ali toga nemamo!

Stručnjak ističe da će sve biti mnogo bolje kada se potpuno prilagode poslednja pojačanja, pre svega Ročesti i O'Brajant

Objavljeno:

Crvena zvezda nije iskoristila šansu koja joj se ukazala da stigne do prve pobede na gostovanjima ove sezone u Evroligi.

Crveno-beli su poraženi od Himkija u Podmoskovlju, iako im se domaćin tokom prvih 30 minuta utakmice nudio, ali oni to nisu iskoristili i onda katastrofalno odigrali poslednju četvrtinu.

- Ostaje žal za propustenom šansom da iznenadimo velikog protivnika, u nekim momentima su se ponovile greske iz utakmice sa Fenerom gde smo jednostavno dali protivniku pobedu našim lošim odlukama u napadu - izjavio je trener Saša Obradović posle utakmice u kojoj je njegov tim pratkično bio u vođstvu 3/4, a onda potpuno stao.

Video je i dobre strane u porazu Obradović, pre svega partiju novajlije O'Brajanta (dao 14 poena), ali i dosta prostora za njegov napredak, i napredak skorijih poslednjih pojačanja.

- Moramo da učimo iz utakmice u utakmicu i da budemo više konkretni. Potpisom i igrom O'Brajanta smo dobili kvalitet više, ali on kao i Ročesti i Teri, zaostaju i na fizičkom kao i na taktičkom planu, stvara se nova hemija i treba vremena kojeg nemamo, ali i to je proces kroz koji moramo da prođemo da bi prava slika tima bila čista.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.