TRENER MORNARA GRCAO U SUZAMA: Ovo je pobeda za našeg predsednika, za tim-menadžera i sve koji su u bolnici!
Foto: Printscreen/Twitter/@Eurohoopsnet

koronavirus pravi haos u Baru

TRENER MORNARA GRCAO U SUZAMA: Ovo je pobeda za našeg predsednika, za tim-menadžera i sve koji su u bolnici!

Legendarni strateg je rekao javnost da nisu samo igrači zaraženi, već i njegov brat Đorđije i još neki članovi kluba koji se nalaze u bolnici

Objavljeno:

Veliku pobedu je Mornar iz Bara ostvario u Evrokupu protiv Budućnosti u Podgorici, a taj trijumf posebno dobija na značaju kada se zna da je korovirus gotovo desetkovao ekipu iz Bara.

Barani su slavili u prestonici Crne Gore trojkom Vajtheda u poslednjim sekundama utakmice.

Nakon meča trener Mornara Mihailo Pavićević je izašao pred kamere i ovog puta zaplakao, a razlog njegovih suza nije samo teška situacija u ekipi zbog inficiranosti koronavirusom, već je i otkrio javnosti da njegov brat Đorđije, koji je i vlasnik kluba, se nalazi u bolnici pošto je zaražen.

- Kakva utakmica! Želim da čestitam mojim igračima. Ova pobeda je za našeg predsednika koji je u bolnici, za našeg tim menadžera koji je u bolnici, za sve naše povređene momke! - Želeo bih da čestitam mojim igračima jer su ostavili srce na terenu. Pobeda u poslednjoj sekundi, velika pobeda koja će nam, nadam se, mnogo pomoći u nastavku sezone - rekao je Mihailo Pavićević i zaplakao.

Podsećamo da je on imao i emotivan nastup u najavi utakmice kada je naslutio šta se sve dešava zbog koronavirusa ne samo u njegovoj ekipi, već i porodici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.