NE SMIRUJU SE STRASTI: Čović i Zvezda objavili novo saopštenje!
Foto: Starsport©

košarka

NE SMIRUJU SE STRASTI: Čović i Zvezda objavili novo saopštenje!

Klub sa Malog Kalemegdana ne priznaje odluke sa tog sastanka na kom njegovi čelnici nisu ni prisustvovali

Objavljeno:

Još uvek se ne smiruju strasti u organizaciji ABA lige.

Predsednik Budućnosti, Dragan Bokan, je 11 od 14 klubova članica je podržalo i ovlastilo da u ime lige sa pravnim timom zastupa ovo regionalno takmičenje i pokuša da deblokira račun, koji je blokiran od strane Nebojše Čovića, prvog čoveka Crvene zvezde

Naravno, klub sa Malog Kalemegdana ne priznaje odluke sa tog sastanka na kom njegovi čelnici nisu ni prisustvovali, a sada je reagovalo na Bokanov poziv ispred ABA lige da dođu na, kako navodi prvi čovek podgoričkog tima, Skupštinu.

foto: Starsport©

Zvezda smatra da je neodgovorno u uslovima pandemije koronavirusa održavati sastanak i ne želi da dođe, nego predlaže elektronsko glasanje, a u dopisu koja je poslala ABA ligi predložila je i dnevni red sednice. Takođe, u saopštenju za javnost su još jednom podvukli da ne priznaju odluke sa Skupštine od 25. i 26. septembra i da ih smatraju nevažećim, zbog čega su i poslali prigovor o ništetnosti.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je dana 20.10.2020. godine dobio poziv na sastanak, (u dopisu navedeno kao Skupština) svih klubova ABA lige jtd, koji bi trebalo da bude održan 03.11.2020. godine u Zagrebu, uz prisustvo predstavnika svih klubova.

U cilju pravilnog i pravovremenog informisanja javnosti, KK Crvena zvezda dostavlja na uvid javnosti dopis i poziv na "sastanak" u Zagrebu, i zvaničan odgovor KK Crvena zvezda sa predloženim dnevnim redom, jedinim mogućim, ukoliko svi mi kao klubovi, vlasnici ove lige želimo da nastavimo da funkcionišemo u skladu sa zakonom i pravom.

KK Crvena zvezda podseća da se za sve navedeno u pozivu Dragana Bokana, bori već mesecima, za dobrobit cele lige, klubova i košarke koja od postojanja i normalnog i zakonskog funkcionisanja ABA lige jtd, može da ima samo korist.

Naš klub će i narednom periodu nastaviti da informiše javnost o dešavanjima u ABA ligi i preventivno delovati na sve pokušaje opstrukcije, dezinformacija i delovanja pojedinaca u korist samo uskih ličnih interesa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.