OBRADOVIĆ POSLE POBEDE NAD CSKA HVALIO CEO TIM: Otkrio je i što je pobesneo na Davidovca!
Saša Obradović, Foto: aba-liga.com

VELIKA POBEDA ZVEZDE

OBRADOVIĆ POSLE POBEDE NAD CSKA HVALIO CEO TIM: Otkrio je i što je pobesneo na Davidovca!

Crveno-beli su u Beogradu slavili nad ruskim CSKA i tako upisali 2. pobedu u ovogodišnjoj Evroligi

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović bio je vidno prezadovoljan pobedom nad CSKA u 5. kolu Evrolige posle drame produžetka.

Velika pobeda, prvi utisci?

- Ogromna pobeda protiv jednog od favorita za Evroligu. Osim Lojda želeo bih da pohvalim celu ekipu. Svi su doprineli ovoj sjajnoj pobedi. Prvo poluvreme smo ih previše respektovali, pravili smo neke greške, ali sa sjajnim timskim duhom i zajedništvom pronašli smo ritam za odbranu, a onda i za napad - kaže Obradović.

Kratko ste ovde, ali ovo je najveća pobeda. Šta ste rekli igračima na -14?

- Predivna pobeda bez naših navijača je duplo veća. Velika razlika koja je pravljena svih godina leži u njima. Slali su veliku ljubav timu, a ostaje velika žal što ih sada nema. Što se tiče same utakmice, veliki doprinos svih igrača. U raznim fazama imali smo različite igrače koji su bili odlični. Lojd, Kuridža, Davidovac, mala ali važna rola Rita, a onda i Ročesti, koji se vidi da je bez mnogo utakmica u rukama. Znači, dobro je, imamo pretnju sa više pozicija, imamo i dobar duh i dobru atmosferu.

Šta vam je prolazilo kroz glavu u završnici produžetka i koliko ova pobeda može da bude pokretačka snaga za dalje?

- Nije mi padalo na pamet dok smo bili u minusu da možemo da izgubimo. Sam produžetak je pokazao dobar karakter igrača, veliki podstrek za utakmice koje dolaze, imamo razigran tim i možemo da računamo na svakog košarkaša.

Bili ste izuzetno ljuti na Davidovca krajem 3. četvrtine. Šta ste mu rekli?

- Prvo i osnovno, zvao sam akciju za njega. Iznervira me što nije pokazao da treba da uzme šut. On je naš projekat, sa njim treba da se napravi razlika na nekoliko pozicija, ali je pobegao od šuta. Nije on plašljiv, ali mu malo fali bezobrazluk u nekim stvarima. Radićemo na tome, morao je da uzme loptu, to se vrlo lako radi - dodao je Obradović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.