BOGDAN NA IZLAZNIM VRATIMA KINGSA: Ova tri kluba se biju oko Srbinovog potpisa - senzacija na pomolu!
Bogdan Bogdanović, Foto: Profimedia

TRI OZBILJNA TAKMACA ZA VISOK PLASMAN GA ŽELE

BOGDAN NA IZLAZNIM VRATIMA KINGSA: Ova tri kluba se biju oko Srbinovog potpisa - senzacija na pomolu!

Bogdan Bogdanović će, po svemu sudeći, karijeru nastaviti van Sakramenta, ali hajde da još uvek ne prejudiciramo

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, po svemu sudeći, neće karijeru nastaviti u Sakramento Kingsima.

Sjajni bek je ograničeno slobodan agent, pošto je prethodno odbio da produži ugovor sa ekipom iz glavnog grada Kalifornije, što sada žele da iskoriste mnogi timovi, a tri velika takmaca za visok plasman pominju se kao glavni za tako nešto.

Američki mediji već nedeljama spekulišu gde bi Srbin mogao da nastavi karijeru. Izdvojila su se tri tima - LA Lejkers, Milvoki Baks i Hjuston Rokets.

- Milvoki se nadao da bi Erik Bledso mogao da bude treća napadačka opcija posle Janisa Adetokumba i Krisa Midltona, ali se to nije dogodilo. Milvoki bi trebalo da ponudi ugovor Bogdanoviću koji Sakramento ne može da isprati kako bi dobio trećeg poentera u timu - piše na sajtu "Clutchpoints".

- Lejkersi i Kingsi bi mogli da naprave trejd koji bi uključio Bogdanovića i Kajla Kuzmu. Bogdan se čini kao bolji igrač za aktuelni tim Lejkersa od Kuzme - pišu Amerikanci.

Bogdan je na 37,4 odsto šuta iz igre van reketa, dok je Kuzma na svega 33,1%. Što više opcija postoji spolja, to bi lakše bilo Lebronu Džejmsu i Entoniju Dejvisu u odbrani prstena. ž

A, što se Hjustona tiče...

- Izgubili su od Lejkersa u drugoj rundi plej-ofa, izgubili su trenera Majka D’Antonija, ali i generalnog menadžera Derila Morija. Čak i da Roketsi pokušaju da trejduju Rasela Vestbruka, biće im teško da obezbede novac za prava pojačanja. Kako god, Bogdanović bi bio odličan partner Vestbruku i Džejmsu Hardenu, mogao bi da ‘širi’ teren šutem za tri poena, ali i da donese neophodne koševe sa poludistance - dodaje se.

Dakle, čeka nas burna zima na NBA "pijaci", a posebno za jednog od najboljih srpskih igrača!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.