EVROLIGA UPROPASTILA ZVEZDU: Crveno-belima oduzeta pobeda, svi su se molili da do ovoga ne dođe!
KK Crvena zvezda, Foto: crvenazvezdakk

LOŠE VESTI, BAŠ!

EVROLIGA UPROPASTILA ZVEZDU: Crveno-belima oduzeta pobeda, svi su se molili da do ovoga ne dođe!

Francuskom predstavniku je su bili odloženi mečevi 3. i 4. kola Evrolige protiv Panatinaikosa i Zvezde, a umesto da budu registrovani 0-20 za gostujuće timove iz Grčke i Srbije, sada je doneta ova odluka

Objavljeno:

Evroliga je donela odluku.

Sve utakmice koje su bile odlagane u Evroligi i Evrokupu, a do sada nisu bile registrovane rezultatom 20-0 biće odigrane. Ovo je izuzetno važna vest za Crvenu zvezdu, koja prošle sedmice nije otputovala u Francusku na meč 4. kola Evrolige protiv Asvela.

Francuskom predstavniku je su bili odloženi mečevi 3. i 4. kola Evrolige protiv Panatinaikosa i Zvezde, a umesto da budu registrovani 0-20 za gostujuće timove iz Grčke i Srbije, sada je doneta ova odluka.

Razlog za to je što je Evroliga u međuvremena donela odluku o promeni pravila po pitanju automatskog registrovanja pobednika, kako bi sprečila da veliki broj mečeva ove sezone i ne bude odigran.

Ovo znači da će Zvezda gostovati Asvelu u meču 4. kola Evrolige, samo još uvek nije poznato kada.

Najnovija odluka Evrolige odnosi se na četiri meča Evrolige i tri meča Evrokupa.

Pored Asvelovih mečeva sa PAO i Zvezdom, Zenitova gostovanja u Španiji će se takođe odigrati u nekom narednom periodu - protiv Baskonije u 3. i Valensije u 4. kolu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.