ŠĆEPANOVIĆ PREŽIVEO, A PARTIZAN OŽIVEO: Veličković je doktor košarke, crno-beli protutnjali Železnikom!
Foto: Starsport©

aba liga, treće kolo

ŠĆEPANOVIĆ PREŽIVEO, A PARTIZAN OŽIVEO: Veličković je doktor košarke, crno-beli protutnjali Železnikom!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem "lajv-blogu"

Objavljeno: 23:06h

Košarkaši Partizana su uspeli da upišu prvu pobedu u ABA ligi ove sezone, pošto su u trećem kolu savladali FMP- u Železniku, rezultatom 103:90.

Nakon serije loših rezultata, crno-beli su uspeli da prikažu dobru partiju i lagano slave nad Panterima, koji su bili opasni u prve dve četvrtine, ali je kasnije Partizan preuzeo konce igre u svoje ruke i došao do slavlja.

Pričalo se pre utakmice da je ovo biti ili ne biti za Šćepanovića, pa ovo znači da će sigurno još ostati na klupi Parnog valjka.

Ova utakmica je pokazala koliko je Novica Veličković bitan za crno-bele i koliko znači kada je na parketu. Kapiten Partizana je meč završio sa 10 poena, ali nejgov uticaj na igru je nemerljiv. Kompletan tim je bio značajno bolji, a svoje veče je imao Miler Mekintajer koji je završio duel sa 23 poena. Zagorac je stigao do brojke 15, Pejdž pridodao 14, a Tomas 13.

Kod FMP-a najbolji je bio Nemanja Nenadić sa 26 poena, Čović je ubacio 16, a Ulubaj 17.

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem "lajv-blogu"

IV ČETVRTINA

Partizan je rešio dilemu ko će biti pobednik na ovom meču, pošto je koš domaćina napunio do vrha. "Pukla" je stotka u Želzniku. Najbolji na meču je bio Mekintajer sa 26, dok je sa druge strane to bio Nenadić sa 26.

III ČETVRTINA

Najbolja četvrtina crno-belih na meču i odmah imamo dvocifrenu razliku. Sjajnu timsku košarku su odigrali igrači Partizana koji vode 77:66. Kompletan tim Partizana igra dobro. Od Novice koji nosi do Rašona i Mekintajera koji poentiraju. Tu je i odlični Gordić koji ima 10 poena. Veliki korak ka pobedi je napravio Partizan.

II ČETVRTINA

FMP - Partizan 44:48

Bolja igra izabraniak Vlada Šćepanovića u drugoj deonici. Partizan je uspeo da preokrene i dođe do prenosti od četiri razlike. Pet trojki su ubacili crno-beli, a najraspoloženiji je Marus Pejdž sa koji je pogodio dve i na svom kontu ima devet poena. Veličković je upisao osam poena, a Tomas i Zagorac po sedam. Kada je reč o ekipi iz Železnika, Ulibaj 13 i Nenadić 11 su odlični poenterski, a Čović sa osam ih prati.

I ČETVRTINA

Partizan je bolje otvorio meč, ali je FMP adekvatno odgovorio i ima prednost posle prvih 10 minuta - 23:21. Kraj prve deonice je obeležila sjajna trojka Čovića, a Pantere vodi Ulubaj koji je već skupio 10 poena. Kod Partizana su najbolji Tomas i Pejdž. Gledamo uzbudljivu utakmicu u Železniku.

21:00 - Utakmica je počela.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.