ATAMAN NAPAO EVROLIGU: Turčin kipti od besa zbog navijača!
Ergin Ataman, Foto: EPA

NAKON MEČA

ATAMAN NAPAO EVROLIGU: Turčin kipti od besa zbog navijača!

- Mi igramo pred praznim tribinama, bez prednosti domaćeg terena, dok neki timovi igraju pred navijačima - rekao je Ataman na konferenciji za medije.

Objavljeno:

Košarkaši Žalgirisa nastavili su sa pobedama u Evroligi, pošto su ubedljivo savladali Efes u Kaunasu. Ipak, ono što je obeležilo meč jesu navijači, kojih je bilo čak 5.011.

zadržali su maksimalan učinak i posle četvrtog kola Evrolige, ali će jedan detalj sa ovog meča posebno ostati upamćen.

Tener Anadolu Efesa Ergin Ataman je istakao da su neki timovi u prednosti što imaju navijače, dok drugi nemaju.

– Ovde je uvek sjajna atmosfera, a nas posebno raduje što smo nakon sedam meseci mogli da igramo u ovakvoj atmosferi. Mnoge moje kolege na svojim pres konferencijama govore kako Evroliga ove sezone nema iste uslove za sve ekipe, a mislim da ni ovo večeras nije fer. Mi igramo pred praznim tribinama, bez prednosti domaćeg terena, dok neki timovi igraju pred navijačima - rekao je Ataman na konferenciji za medije.

Turčin je dodao da isto takmičenje mora da ima iste uslove za sve ekipe.

– Mislim da nije bilo pošteno prekinuti prošlu sezonu, kao što ni ovo sada nije u redu. Vidim da neke zemlje, a tu ne mislim na Litvaniju, koje nisu želele da puste svoje timove da igraju u „mehuru“ sada puštaju navijače na utakmice. Čestitke Žalgirisu, atmosfera je bila odlična, ali ako igramo u istom takmičenju, svi uslovi moraju da budu isti za sve.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.