TRINKIJERIJEVA REAKCIJA NA PARTIZANOVE IGRE SVE GOVORI: Crno-beli se nalaze u velikim problemima! (FOTO)
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

NADAJU SE BOLJIM DANIMA

TRINKIJERIJEVA REAKCIJA NA PARTIZANOVE IGRE SVE GOVORI: Crno-beli se nalaze u velikim problemima! (FOTO)

Slučajno se namestio ovakav kadar, koji je uhvatio ovaj tviteraš, ali nekako baš ovakva reakcija Trinkijerija opisuje stanje u Partizanu ovih dana.

Objavljeno: 17:28h

Odlaskom Andree Trninkijerija sa klupe Partizana, crno-beli više ne liče na onaj tim koji je dominirao prošle sezone u ABA ligi i Evrokupu. Klub iz Humske ima jedan od najlošijih početaka u poslednjih mnogo godina.

Na pet mečeva ove sezone Partizan je zabeležio samo jednu pobedu,a . poslednji meč crno-beli su izgubili od Uniksa u Evrokupu, rezultatom 93:70. Po košarkaškim kuloarima se priča da je sledeća utakmica protiv FMP-a ključna za ostanak Vlada Šćepanovića na klupi Partizana, međutim, prema rečima Ostoje Mijailovića, uprava i dalje ima poverenje u crnogorskog stručnjaka.

- Verujem da je treneru i igračima teže nego svima koji ih kritikuju. Ne želim da govorim o poljuljanoj ili nepoljuljanoj klupi. Situacija nije onakva kakvoj smo se nadali, ali Partizan ne živi od pet utakmica. Upirati prstom je lako. Hajde da vidimo šta su uzroci i šta je rešenje. Verujem da ćemo rešenje pronaći - rekao je Mijailović posle poraza od Uniksa.

Navijači Partizana su bili ubeđeni pred početak sezone da će Šćepanović anstaviti gde je Trinkiejeri stao, pogotovo što je tim skoro isti kao onaj od prethodne sezone. Izuzev Korija Voldena, niko od bitnih košarkaša nije napustio Partizan, pa ostaje pitanje šta je problem crno-belih. Deluje da je atmosfera narušena, što dokazuje slučaj Rašona Tomasa, ljubimca navijača koji očigledno nema baš najbolje odnose sa Šćepanovićem.

Korisnik Tvitera je objavio fotografiju gde se na jednom televizoru nalazi Andrea Trinkijeri, koji je u tom trenutku predvodio Bajern do pobede nad Makabijem, a na drugoj strani je bio prenos utakmice Partizana i Uniksa. Slučajno se namestio ovakav kadar, koji je uhvatio ovaj tviteraš, ali nekako baš ovakva reakcija Trinkijerija opisuje stanje u Partizanu ovih dana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.