ZVEZDA SE ZBOG NOVIH POJAČANJA ODREKLA TROJICE KOŠARKAŠA: Loše vesti za 2 Srbina i 1 stranca!
KK Crvena zvezda, Foto: crvenazvezdakk

MORA TAKO

ZVEZDA SE ZBOG NOVIH POJAČANJA ODREKLA TROJICE KOŠARKAŠA: Loše vesti za 2 Srbina i 1 stranca!

Dolazak Ročestija popunio je bekovske pozicije, Radanov nema prostor ni na dvojci, ni na trojci. Dva visoka igrača, oličena u Teriju i O’Brajantu, “pomeriće” Simanića i Rita

Objavljeno:

Crvena zvezda bi trebalo da dovede Džonija Obrajanta, što bi značilo da će u rotaciji imati 15 igrača. Stoga, neko mora i da otpadne.

Kako MaxBet sport saznaje, među najboljih 12 igrača neće više biti Alekse Radanova, Boriše Simanića i Duopa Rita! Taj status je još ranije izgubio je Aleksa Uskoković…

Dolazak Ročestija popunio je bekovske pozicije, Radanov nema prostor ni na dvojci, ni na trojci. Dva visoka igrača, oličena u Teriju i O’Brajantu, “pomeriće” Simanića i Rita.

Tejlor Ročesti
Tejlor Ročesti foto: Printscreen/Youtube/KK Crvena zvezda mts

Treneri se manjaju, a Simanić ne dobija minutažu i priliku da se nametne. Nije, verovatno, samo do trenera. Planira se i da Simanić ide u SAD, na draft… Minutaža koju je dobio u ovoj sezoni pokazuje da ni Saša Oradović u njega ne polaže previše nade. U Evroligi je, recimo, zaigrao samo protiv Baskonije i na terenu je proveo tek 1:44 minuta.

Kad je Rit u pitanju, on je igrao daleko više, u nedostatku “petica” činio je par sa Kuzmićem, iako je “četvorka”. Protiv Žalgirisa je ispoljio defanzivne nedostatke, izuzetno je slabo branio pik, što je, između ostalog, jedna od karakteristika novajlije, Emanuela Terija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.