UNIKS PRESLIŠAO PARTIZAN: Nastavlja se serija očajnih rezultata crno-belih, ovako loš start sezone se ne pamti!
Foto: Starsport©

evrokup, 3. kolo

UNIKS PRESLIŠAO PARTIZAN: Nastavlja se serija očajnih rezultata crno-belih, ovako loš start sezone se ne pamti!

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz "lajv-blog".

Objavljeno:

Košarkaši Partizana poraženi su gostovanju Uniksu u meču 3. kola Evrokupa rezultatom - 93:70.

Izabranici Vlade Šćepanovića sada imaju skor od pobede i dva poraza u prva dva meča, dok je ruski tim u boljoj situaciji sa obrnutim skorom.

Crno-beli su tako nastavili loš niz utakmica, pa na pet mečeva imaju čak četiri poraza, dok su slavili samo protiv Venecije.

Uniks je tokom celog meča bio bolji rival i zasluženo je slavio, iako je Partizan u drugoj deonici uspeo da sa -13 stigne na -5, ali to je bilo sve od smušene ekipe iz Humske.

Što se tiče najefikasnijih košarkaša - u Uniksu su Morgan sa 22 i Kanaja sa 21 poenom komandovali, dok je u Partizanu najraspoloženiji bio Nikola Janković sa 12 koševa.

Što se međusobnih susreta tiče, ovo je bio prvi meč ovih rivala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz "lajv-blog".

III ČETVRTINA: Uniks - Partizan 67:53

Ruska ekipa je prilično jako ušla u treću deonicu meča. Vrlo brzo su stekli ogromnu prednost koja je varirala oko 20 poena razlike. Ipak, crno-beli su uspeli koliko-toliko da smanje zaostatak i na odmor pred poslednji deo meča odu sa -14.

foto: Starsport©

II ČETVRTINA: Uniks - Partizan 37:32

Uspeli su crno-beli da se približe ruskom timu, pošto su odigrali dobar finiš druge četvrtine. Na odmor odlaze sa rezultatom 32:37, što je sasvim dobar rezultat, sa obzirom da je u jednom trenutku bilo čak -13 za Uniks. Što se tiče strelaca, Nikola Janković je sa 10 poena najefikasniji u taboru Partizana, dok je kod Uniksa najraspoloženiji Morgan sa 11.

I ČETVRTINA: Uniks - Partizan 22:13

Ruski tim je bolje otvorio meč i zasluženo vodi nakon prve deonice. Morgan je najefikasniji sa 6 poena, dok je Jaramaz sa 5 koševa za sada najbolji u crno-belom taboru.

18.00 - Počela je utakmica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.