OVO NE SME DA NAM SE DEŠAVA: Obradović ljut zbog poslednje četvrtine - Zvezda i dalje ne zna da li ide u Francusku!
Foto: Starsport©

izjava

OVO NE SME DA NAM SE DEŠAVA: Obradović ljut zbog poslednje četvrtine - Zvezda i dalje ne zna da li ide u Francusku!

Naredni meč je protiv Asvela

Objavljeno:

Trener Saša Obradović sumirao je poslednju četvrtinu meča Crvene zvezde i Žalgirisa, koja je ispostavilo se bila presudna po konačan rezultat.

Naime, crveno-beli u toj deonici sedam minuta nisu postigli koš, što je litvanski tim iskoristio i na kraju slavio.

- Kad pogledate rezultat i toliki broj poena, morali smo mnogo bolje pik-end-rol da branimo, ali nismo uspeli da materijalizujemo ništa od napada. Uzimali smo teške šuteve, bez organzicaije, iako smo tačno govorili kako treba da se odvija utakmica, nismo bili pihički u igri. Ne može neko drugi da ti pokaže kako se dobijaju utakmice, tako ne može da se gubi. Tako velike ekipe pobeđuju manje ekipe, ne moraš da ga daš (koš), ali iz reketa moraš da otvoriš bolji šut nego što smo imali - rekao je Obradović posle meča.

foto: crvenazvezdakk

Da li su skokovi presudili?

- Sigurno jeste, iz toga su bili poeni koji daju nenormalnu prednost za ovakve utakmice. Na tome insistiramo svaki dan, o tom boks-autu, fizički su nas isterali iz onog što smo hteli, a drugo to ne sme da se dešava. U zadnjoj četvrtini falila je stvar realizacije, ne sme da manjka energija i želja da pobediš. Mi smo tu izgubili i nismo imali čemu da se nadamo.

Naredni meč je protiv Asvela, da li će Zvezda putovati u Francusku, budući da je odložen njihov večerašnji duel protiv Panatinaikosa?

- Uopšte ne znam šta da očekujem, trebali su da igraju danas, nisu igrali. Zvaćemo ih, sve je u vazduhu. Postoji tenzija, oko toga da li je neko bio u prisustvu igrača koji su dobili, možda se i ja zarazim, pa bude drugačiji preformans, to je pitanje za druge ljude. Ukoliko sve bude normalno i dobijemo savet da idemo, ići ćemo tamo da igramo - istakao je šef Zvezdinog stručnog štaba Saša Obradović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.