U PARTIZANU DEFINITIVNO IMA PROBLEMA: Šćepanović je prvo isterao Tomasa sa utakmice, a sada ga je i kaznio!
Foto: Emilija Jovanović

nedisciplina je uzrok

U PARTIZANU DEFINITIVNO IMA PROBLEMA: Šćepanović je prvo isterao Tomasa sa utakmice, a sada ga je i kaznio!

Mladi trener i dalje nameće svoj autoritet igračima i još nije uspeo da zavede disciplinu među njima

Objavljeno:

Vlado Šćepanović je kaznio Rašona Tomasa zbog nediscipline i zato Amerikanac neće putovati sa ekipom na meču u Kazanju protiv Uniksa u 3. kolu Evrokupa.

Posle ove informacije sada je jasno da je došlo do sukoba između trenera i igrača na poslednjoj utakmici crno-belih, koju su izgubili od Budućnosti trojkom u poslednjoj sekundi produžetka.

Pre toga je Šćepanović oterao Tomasa u svlačionicu dok je meč još trajao, a iako se nije znalo baš iz kojih razloga, jasno je da trener crno-belih nije želeo da trpi neku neposlušnost ili nedisciplinu američkog krilnog centra.

foto: Starsport©

Očigledno je da mladi stručnjak koji je nasledio Andreu Trinkijerija, ima malo problema da zavede disciplinu među svojim igračima na početku sezone, jer mu je ovo bio drugi "incident" takve vrste, pošto se prethodno na meču protiv Venecije sukobio i sa Nemanjom Gordićem.

Pored Tomasa, u Kazanj nije pošao ni Brajan Angola, koji od početka sezone nije bio u protokolu ni za jednu utakmicu i jasno je da trenutno nema poverenje trenera Šćepanovića.

Partizan i Uniks igraju meč u sredu od 18 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.