POTRESNE REČI KOBIJEVE UDOVICE NA DAN NOVE TITULE ZA LEJKERSE: Da su bar on i Điđi sa nama da vide ovo! (VIDEO)
Kobi sa porodicom, Foto: Profimedia

NIJE JOJ LAKO

POTRESNE REČI KOBIJEVE UDOVICE NA DAN NOVE TITULE ZA LEJKERSE: Da su bar on i Điđi sa nama da vide ovo! (VIDEO)

Vanesi Brajant je trenutno najteže od svih

Objavljeno:

Hiljade ljudi okupile su se na ulicama Los Anđelesa i proslavile naslov prvaka za Lejkerse, uzvikujući ime čoveka koji je poginuo početkom ove godine. A titula je došla baš na dan oca i kćeri, verovali ili ne.

Deset ih godina nije bilo na vrhu, a ove su godine s čudesnim Lebronom Džejmsom i Entonijem Dejvisom (35) otišli do kraja. LA Lejkersi prvaci su NBA lige po 17. put nakon pobede nad Majami Hitom 106-93 u šestoj utakmici finala u Orlandu.

Navijača u "balonu" na Floridi nije bilo, ali je nakon završetka utakmice krenulo slavlje u Kaliforniji. Tačno 260 dana nakon što je tragično preminula njihova najveća zvezda Kobi Brajant. I simpatizeri najdražeg kluba nisu ga zaboravili.

"Kobe, Kobe, Kobe, Kobe", uzvikivalo je mnoštvo prolazeći ulicama kalifornijske metropole, posvećujući titulu svojoj legendi.

Brajantova udovica Vanesa (38) podelila je taj snimak na Instagramu, uz posebnu čestitku i fotografiju Kobija s generalnim menadžerom Lejkersa Robom Pelinkom (50).

- Čestitam, ujka P! Čestitam Lejkersima. Kobi je bio u pravu, RP! Ostani na putu i blokiraj buku. Volela bih da su Kobe i Điđi ovde da to mogu da vide - napisala je Vanesa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.