Ostoja Mijailović otkrio sudbinu Vlada Šćepanovića posle očajnog početka sezone Partizana!
Foto: Starsport©

Ono što zanima grobare

Ostoja Mijailović otkrio sudbinu Vlada Šćepanovića posle očajnog početka sezone Partizana!

Prvi čovek crno-belih ističe da crno-beli nisu imali sreće protiv Huventuda i Budućnosti

Objavljeno:

Partizan je startovao novu košarkašku sezonu sa tri poraza u četiri utakmice i to je već upalilo alarm, ako ne kod uprave kluba, onda kod navijača sigurno.

Crno-beli sa Vladom Šćepanovićem kao prvim trenerom pobedili su samo Veneciju u Evrokupu, dok su poraženi od Huventuda, a potom i upisali dva startna poraza u ABA ligi.

Istog trenutka su krenuli neki pritisci crno-bele javnosti i spekulacije o smeni Šćepanovića. Predsednik kluba Ostoja Mijailović ipak poručuje, za "Kurir", da će mladi crnogorski stručnjak dobiti kredit još malo.

foto: Starsport©

- Pratim društvene mreže, vidim šta se piše. Moram da pozovem naše navijače na strpljenje. Izgubili smo dva puta u dramatičnim završnicama, najpre od Huventuda, a onda i od Budućnosti. Preksinoć na zaista nesrećan način, kao što su pobedili oni, mogli smo i mi. Ipak, trijumf ekipe iz Podgorice je zaslužen i ja im čestitam - počeo je izlaganje Mijailović i potom prešao na ono što sve zanima:

- Nećemo menjati trenera posle tri poraza, to nije u duhu Partizana, niti je Vlado Šćepanović to zaslužio. Razumem naše navijače, posebno nakon prošle sezone, razumem njihovo nestrpljenje, ali ništa nije teže sada nego što je bilo u martu. I sigurno je da je nama koji smo u upravi i borimo se da Partizan bude najbolji, da bude prvi, najteže.

foto: Starsport©

Mijailović dodaje da Partizan ima ogroman hendikep zbog činjenice da se mečevi igraju bez publike.

- Prazne tribine jako utiču na naš tim, koji je navikao da velike utakmice igra pred punom Arenom. Zamislite kako bi bilo Nikoliću da šutne trojku pred 16.000 navijača u Areni, koji bi stvarali nesnosnu buku. S druge strane, igračima Partizana taj huk s tribina je bio vetar u leđa, koga sada nema. Ali šta da radimo, borićemo se, trpećemo udare, ali idemo dalje - zaključio je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.