ILI ĆEMO NESTATI ILI ĆE SE OVO DOGODITI: Šćepanoviće reči koje će odjeknuti kao nikada do sada!
Vlado Šćepanović, Foto: Starsport©

posle poraza

ILI ĆEMO NESTATI ILI ĆE SE OVO DOGODITI: Šćepanoviće reči koje će odjeknuti kao nikada do sada!

Pogotovo kada protiv realno bolje ekipe u ovom periodu svojim karakterom vratite utakmicu - ističe Šćepanović

Objavljeno:

Trener Partizana Vlado Šćepanović je istakao da poraz od Budućnosti boli, ali da pravi timovi iz ovakvih mečeva postaju pravi.

– Tim se ili postaje ili se nestaje posle ovakvih utakmica. Tim se postaje posle utakmice sa Venecijom, karakter se meri posle ovakvih utakmica. Jesmo li mi ono što treba da budemo ili nismo. Boli poraz, neću da kažem da ne boli, i ja sam bio igrač i sportista i ne volim da gubim. Pogotovo kada protiv realno bolje ekipe u ovom periodu svojim karakterom vratite utakmicu. Pet puta smo utakmicu dobijali i gubili – rekao je Šćepanović, koji veruje u svoju ekipu i nema nameru da odustane od borbe.

Košarka je igra kad ostanete sami da date šut, da date koš, Tu se vidi karakter. Oni su večeras bili i smireni i u boljoj večeri i u boljem šutu. Verujte koliko god je ovo teško, ovakve stvari su me uvek gurale kroz karijeru. Ja odustati neću, ovaj tim ima ogroman potencijal. Strašno težak raspored imamo, ali preživećemo i to – naglasio je Šćepanović.

Na pitanje šta je bilo kod poslednjeg šuta Nikolića i da li je trebalo da bude prezimanja, Šćepanović je odogvorio:

– Da preuzimamo. Sve preuzimamo. Očigledno je komunikacija bila problem. Lošom komunikacijom smo dopustili da njihov najbolji šuter uzme taj šut. Ne odustajem, idemo očigledno komplikovanijim putem, ali dobro. Može i tako - ističe trener Partizana.

Crno-beli posle dva kola imaju skor od 0/2, što svakako nije ono što su očekivali.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.