ZVEZDIN MEČ PRED OTKAZIVANJEM? Alarmantno stanje, sve je gore i gore...
Foto: crvenazvezdakk

evroliga

ZVEZDIN MEČ PRED OTKAZIVANJEM? Alarmantno stanje, sve je gore i gore...

Tri člana ASVEL-a pozitivna su na virus korona, a potvrda te informacije stigla je iz samog kluba.

Objavljeno:

Crvena zvezda je krenula novu sezonu u Evroligi porazom od Fenera, ali je onda usledila više nego ubedljiva partija protiv Baskonije. Sada se očekuje duel sa Žalgirisom u utorak, ali dalje takmičenje je pod znakom pitanja.

Sledi nam "duplo kolo" u Evroligi, a posle utakmice u utorak crveno-beli lete za Francusku gde treba da odigraju meč sa ASVEL-om. Kako stvari stoje, to bi mogao da bude problem.

Tri člana ASVEL-a pozitivna su na virus korona, a potvrda te informacije stigla je iz samog kluba. Trener i dvojica igrača su bili pozitivni na testu posle poraza od Olimpije u Milanu, a naredni meč ASVEL igra sa Panatinaikosom na svom terenu.

Za sada nema prepreka da se ta utakmica odigra, ali ako bi se desilo da se još neko iz kluba zarazi, teško da bi Evroliga dozvolila odigravanje utakmica.

akođe, zbog perioda inkubacije koji može trajati i do 14 dana moguće je da je još neko od igrača francuskog kluba zaražen.

Još uvek nije otkriveno koji igrači su zaraženi, a pandemija nastavlja da se širi Evroligom. Osim ASVEL-a i Zenit je objavio da je nekoliko njihovih košarkaša zaraženo.

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.