KECMANOVSKA TROJKA NIKOLIĆA ZA POBEDU BUDUĆNOSTI: Partizan pao posle dva produžetka i ludačke završnice!
Kodi Miler-Mekintajer, Foto: Starsport©

aba liga, drugo kolo

KECMANOVSKA TROJKA NIKOLIĆA ZA POBEDU BUDUĆNOSTI: Partizan pao posle dva produžetka i ludačke završnice!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu:

Objavljeno: 22:35h

Košarkaši Budućnosti pobedili su Partizan u dvorani "Ranko Žeravica", rezultatom 101:99.

Koš pobede je postigao Danilo Nikolić na manje od sekunde pre kraja!

Nakon dva produžetka i potpuno ludačke završnice, Partizan je izgubio u drugom kolu ABA lige i sada ima skor od 0/2. Ono što smo videli na ovom meču ima aspolutno sve elemente pravog trilera.

Partizan je bio u bezizlaznoj situaciji na samom kraju drugog produžetka, ali je Mekintajer pogodio trojku na sekund do kraja. Pomislili smo svi da je to kraj i da će crno-beli slaviti, ali drugačije planove je imao Nikolić koji je pogodio u stilu Kecamana, na manje od sekunde.

Budućnost je od samog početka bila za nijansu bolji rival od crno-belih, nisu ispuštali prednost sve do kraja treće četvrtine, kada su crno-beli prešli u "petu brzinu" i sjajnom serijiom od 12:0 potpuno se vratili u meč i došli po prvi put u prednost.

Sam finiš regularnog dela je nagovestio ludilo koje sledi.

Prvo je Danilo Nikolić pogodio za vođstvo od jednog poena na samo četiri sekunde do kraja, da bi Mozli u sledećem napadu bio na liniji slobodnih bacanja. Amerikanac je promašio prvo, ali je na sreću crno-belih poodio drugo i meč odveo u produžetak.

Najbolji u redovima Budućnosti je bio Džastin Kobs sa 27 poena, a pratio ga je sjani Danilo Nikolić sa 21. U redovima Partizana najbolji je bio Ognjen Jarmaz sa 24.

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu:

I PRODUŽETAK

86:86 posle prvog produžetka, tako da ćemo gledati novi produžetak i još košarke.

IV ČETVRTINA

12:0 serija Partizana, nastavili su da igraju sjajno i u poslednjeoj deonici. Biće ovde drame! Uspela je Budućnost da se vrati posle lošeg perioda i uvede meč u pravi triler. 75:76 za Podgoričane na nešto više od minut do kraja. Neverovatnu završnicu smo gledali u poslednjem minutu. Prvo je Nikolić doneo prednost Partizanu na četiri minuta pre kraja, a onda je Mozli promašio bacanje za pobedu. Gledaćemo produžetak.

III ČETVRTINA

Loše je krenuo Partiazan u nastavku, Budućnsot je došla čak i do dvocifrene prednosti, ali su crno-beli uspeli da smanje zaostatak na samom kraju četvrtine i spuste je na minus tri. Zagorac se razigrao u ovim momentima i trenutno je na deset poena. Partizan - Budućnost 60:63.

II ČETVRTINA

Partizan - Budućnost 46:41

Konstantno vodi ekipa Budućnosti na večerašnjem meču. Nijednog momenta Partizan nije bio u prednosti, ali daleko od toga da su Podogoričani mnogo bolji rival od crno-belih, naprotiv, ovde će se voditi velika bitka do poslednjeg minuta, jer je reč o dve sjajne ekipe. Džastin Kobs je pokazao kakav je igrač, pošto je postigao 16 poena. Kod Partizana je najefikasniji Jaramaz sa devet postignutih poena.

I ČETVRTINA

Budućnost je bolje otvorila meč i dobrim potezima Rida došla do prednosti od 11:6, pa je Vlado Šćepanović morao da zatraži tajm-aut. Kobs je pravio velike proleme, ali je Partian uspeo energijom S. Jankovića i Dangubića da smanji zaostatak. Na kraju je Gordić pogodio uz faul i postavio konačnih 22:20 za Budućnost.

20:00 - Utakmica je počela. Ovo je startna postava crno-belih.

19:40 - Igrači Partizana se zagrevaju.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.